Η Λέγκια Βαρσοβίας επιβεβαιώνει ότι είναι κοντά στο deal για Ροζ

Η Λέγκια Βαρσοβίας επιβεβαιώνει ότι είναι κοντά στο deal για Ροζ

Η Λέγκια Βαρσοβίας επιβεβαιώνει ότι είναι κοντά στο deal για Ροζ

bet365

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Άρη και τη Λέγκια Βαρσοβίας να βρίσκονται πολύ κοντά στο deal επιβεβαιώνονται από τα πολωνικά ΜΜΕ καθώς επίσης και ότι είναι θέμα χρόνου η επικύρωση της συμφωνίας.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες αποκαλύφθηκε – από Πολωνικά ΜΜΕ – το έντονο ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Λίντσεϊ Ροζ και μάλιστα είχε σημειωθεί ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ της ομάδας και του παίκτη, όχι όμως και με τον Άρη για το οικονομικό αντάλλαγμα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία για τη μετακίνηση του παίκτη. Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, ο οποίος αποκάλυψε τις κινήσεις της Λέγκια για τη μεταγραφή του Ροζ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 σημείωσε μάλιστα ότι πλέον η Λέγκια επιβεβαιώνει ότι είναι μια ανάσα από το deal για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ.

«Άρης και Λέγκια είναι πολύ κοντά στο deal χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν πέσει υπογραφές. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το ποσό της αγοράς είναι περίπου στα 500.000 ευρώ, δεν ξέρω όμως αν θα μπει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. Για το Ροζ, κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει συμβόλαιο 3+1 χρόνων καθώς στη Λέγκια θεωρούν είναι ότι prospect. Εκτιμούν ότι έχει την ταχύτητα και την ικανότητα γι’ ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη. Στη Λέγκια επιβεβαιώνουν ότι είναι κοντά στο deal κι όταν η Λέγκια το λέει αυτό, να είστε σίγουροι ότι ήδη έχουμε συμφωνία», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα