Ανοιχτό το ζήτημα πώλησης του Ροζ στη Λέγκια Βαρσοβίας

Ανοιχτό το ζήτημα πώλησης του Ροζ στη Λέγκια Βαρσοβίας

Ανοιχτό το ζήτημα πώλησης του Ροζ στη Λέγκια Βαρσοβίας

bet365

Άρης και Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκονται σε συζητήσεις για την πώληση του Λίντσεϊ Ροζ και μένει να φανεί αν θα βρεθεί σημείο επαφής ούτως ώστε να μετακομίσει ο παίκτης στην Πολωνία.

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός… «καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει». Πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα πολωνικά ΜΜΕ σημείωσαν ότι η Λέγκια Βαρσοβίας έχει συμφωνήσει με τον Λίντσεϊ Ροζ για συμβόλαιο διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών, όχι όμως και με τον Άρη για την παραχώρησή του. Τα ίδια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στις συζητήσεις μεταξύ της πολωνικής ομάδας με τους «κίτρινους» διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά. Φαίνεται ότι στις ημέρες που ακολούθησαν, συνεχίστηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και μένει να φανεί αν τελικώς θα βρεθεί σημείο επαφής για την παραχώρησή του παίκτη.

Μέχρι στιγμής, η ΠΑΕ Άρης δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, ίσως λόγω της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαιώνει ότι όντως υπάρχουν συζητήσεις για τη μετακόμισή του στην Πολωνία. Θυμίζουμε ότι ο Άρης είχε θέσει ως τιμή πώλησης του Γάλλου στόπερ το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα