Η Πόρτο, τα 6 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο και η στάση για Ράμος

Η Πόρτο, τα 6 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο και η στάση για Ράμος

Δημήτρης Τομαράς
Η Πόρτο, τα 6 εκατ. ευρώ για τον Σεμέδο και η στάση για Ράμος

bet365

Οι Πορτογάλοι έδωσαν μεγάλη έκταση στο ρεπορτάζ τους για Μαρινάκη και Μέντες όπου υπάρχουν όμως συγκεκριμένα δεδομένα για Σεμέδο και Κλαούντιο Ράμος.

Από το δίκτυο TVI 24 μεταδόθηκε η πληροφορία πως Μαρινάκης και Μέντες έκαναν συνάντηση επί πορτογαλικού εδάφους κυρίως για τον Ζοσέ Σα και τον Ρούμπεν Σεμέδο αλλά και για τον κίπερ Κλαούντιο Ράμος.

Μία πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά δεν διαψεύστηκε κιόλας. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως εφόσον έχει γίνει όντως μία τέτοια συζήτηση θα αφορούσε μόνο αυτά τα ονόματα.

Σε αυτή τη φάση πάντως για τον Σεμέδο η Πόρτο δεν διαφαίνεται πως μπορεί να πάει πάνω από τα 6 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν θέλει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μπακ του. Από εκεί και πέρα για τον πορτιέρε Κλαούντιο Ράμος. Τον ξέρει ο Μαρτίνς και η Πόρτο - στην οποία ανήκει - είναι θετική στην παραχώρησή του στον πειραϊκό σύλλογο. Δεν είναι όμως βέβαιο ότι αποτελεί προτεραιότητα του Ολυμπιακού για τη θέση Νο1 και για αντί-Σα. Αντίθετα σε πρώτο πλάνο είναι τερματοφύλακες όπως ο Τσέχος Βατσλικ με τον οποίο έχει ασχοληθεί σοβαρά ο Ολυμπιακός θεωρώντας πως μπορεί να τον κλείσει.


Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED