Ο Άρης ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια με Ερ. Αστέρα, Γαλατάσαραϊ και Λοκομοτίβ Μόσχας

Ο Άρης ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια με Ερ. Αστέρα, Γαλατάσαραϊ και Λοκομοτίβ Μόσχας

Ο Άρης ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια με Ερ. Αστέρα, Γαλατάσαραϊ και Λοκομοτίβ Μόσχας

bet365

Ο Άρης επισημοποίησε τα φιλικά παιχνίδια του με τον Ερυθρό Αστέρα, Γαλατάσαραϊ και Λοκομοτίβ Μόσχας τα οποία προγραμματίστηκαν για το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη.

Τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών θα δώσουν οι «κίτρινοι» κατά την παραμονής τους στην Αυστρία. Για την ακρίβεια, θα αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα (1/7, 19:00) δύο ημέρες μετά την άφιξή τους στο κέντρο προετοιμασίας, ενώ προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση και με τη Γαλατάσαραϊ (3/7) αντί της Αούστρια Βιέννης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει και τη Λοκομοτίβ Μόσχας (7/7) στον τελευταίο φιλικό αγώνα επί αυστριακού εδάφους.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Άρη. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επικυρωθεί η άφιξη του Λούκας Σάσα μέσα στις επόμενες δύο ημέρες ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή αφού ασφαλώς υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ το ίδιο προβλέπεται και για τον Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, δεν υπάρχει εικόνα για τον Τζέιμς Τζέγκο, ενώ ο Λερίν Ντουάρτε δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία καθώς είναι αδύνατο να έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα