ΑΕΚ: Άγνοια στη Φενέρμπαχτσε για Σβάρνα και Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Άγνοια στη Φενέρμπαχτσε για Σβάρνα και Γαλανόπουλο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Άγνοια στη Φενέρμπαχτσε για Σβάρνα και Γαλανόπουλο

bet365

Τουρκικά δημοσιεύματα συνδέουν τις τελευταίες μέρες τους Στράτο Σβάρνα και Κώστα Γαλανόπουλο με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού, Σελαχατίν Μπακί έριξε τους τόνους στο Gazzetta.

Σενάρια από την Τουρκία τις τελευταίες μέρες ήθελαν τόσο τον Στράτο Σβάρνα, όσο και τον Κώστα Γαλανόπουλο να βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα για τον Σβάρνα η φημολογία που αναπτύχθηκε στη γειτονική χώρα είναι πως η Φενέρ παρακολουθεί την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ το προσεχές διάστημα, ενώ για τον Γαλανόπουλο ότι εξετάζεται από τον τουρκικό σύλλογο.

Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοικτά, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ στους κόλπους της Φενέρμπαχτσε είναι ότι τα «καναρίνια» δεν φαίνεται να ασχολούνται με τους δύο παίκτες της ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Σελαχατίν Μπακί, μέλος της διοίκησης της Φενέρμπαχτσε και υπεύθυνος για τις μεταγραφές στον τουρκικό σύλλογο, υπογράμμισε στο Gazzetta πως τα σενάρια που εμφανίστηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Έχω διαβάσει κι εγώ τις φήμες για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν είναι αλήθεια», σχολίασε στο Gazzetta ο Μπακί, προσθέτοντας: «Δεν έχουν καν προταθεί».

Όπως είναι γνωστό πάντως, ο Σβάρνας πρόσφατα προχώρησε σε αλλαγή ατζέντη με τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε να τον αναλαμβάνει. Ο τελευταίος πράγματι έχει δουλέψει την περίπτωσή του προκειμένου να φέρει κάποια πρόταση από την Ιταλία, ενώ άκρες έχει και στην τουρκική αγορά. Μάλιστα στη Φενέρ είχε προτείνει παλιότερα τον Μάρκο Λιβάια, χωρίς όμως να προχωρήσει κάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα