Συνεχίζει το ψάξιμο για να φύγει ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

Συνεχίζει το ψάξιμο για να φύγει ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Συνεχίζει το ψάξιμο για να φύγει ο Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Ισπανός εξτρέμ θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και οι εκπρόσωποί του έχουν κρούσεις αλλά όχι επίσημες προτάσεις για την ώρα. Μόνο με πώληση θα φύγει από το «τριφύλλι».

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι φευγάτος από τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την «τραυματική» πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, θέλει να συνεχίσει σε ένα διαφορετικό περιβάλλον την καριέρα του, ιδανικά να επιστρέψει στην Ισπανία.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον ερχομό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δημιούργησε κάποιες πιθανότητες ανατροπής και παραμονής, ωστόσο, ο 25χρονος εξτρέμ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του και είναι πιθανό να ζητήσει από τον Σέρβο τεχνικό να μην τον υπολογίζει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να επιταχυνθούν κατά κάποιο τρόπο οι εξελίξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για να φύγει ο Αϊτόρ θα πρέπει να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά το «τριφύλλι». Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, διαθέτει καλό όνομα τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Ολλανδία και το σενάριο να μείνει ελεύθερος δεν «παίζει». Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι εκπρόσωποί του και για αυτό το τελευταίο διάστημα εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε οι διερευνητικές κρούσεις που είχαν μέχρι και σήμερα, να μετουσιωθούν σε επίσημες προς τον Παναθηναϊκό προτάσεις.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή αγγίζει τις 350.000 ευρώ ετησίως.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED