Το Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα τιμήσει τον Μαρινάκη

Το Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα τιμήσει τον Μαρινάκη

Δημήτρης Τομαράς
Το Δ.Σ. των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα τιμήσει τον Μαρινάκη

bet365

Το Δ.Σ. των Βετεράνων των Πειραιωτών αποφάσισε να τιμήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη που συμπλήρωσε 11 χρόνια στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την πανδημία το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για τον COVID-19. Παρέστησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Γεν. Γραμματέας Αντώνης Γλύκας, ο ταμίας Θανάσης Αγγελής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ Χρήστος Καλτσάς, Νίκος Μαριόλης, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Κωττάκης, Αλέκος Κτενάς, Μπάμπης Σταυρόπουλος ενώ παρέστη και ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που συμπλήρωσε 11 χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας τίτλους και ευρωπαϊκές πορείες. Παράλληλα, τίμησε τα μέλη του Συνδέσμου Σάββα Θεοδωρίδη, Νίκο Αλέφαντο, Γιώργο Πολίτη, Γιώργο Αργυράκη που έφυγαν από κοντά μας την περίοδο του lockdown. Επίσης το Δ.Σ. εξέτασε τις αιτήσεις για αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία του Συνδέσμου και θα ανακοινώσει σε προσεχές Δ.Σ. την ημερομηνία Γενικής Συνελεύσεως.


Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED