Ο Άρης «κλείνει» φιλικό παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ

Ο Άρης «κλείνει» φιλικό παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ

Ο Άρης «κλείνει» φιλικό παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ

bet365

Αναπροσαρμόζεται το πλάνο των φιλικών αγώνων του Άρη στην Αυστρία καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ αντί της Αούστρια Βιένης.

Οι «κίτρινοι» ήταν σε επαφές με την τουρκική ομάδα με σκοπό τον προγραμματισμό φιλικής αναμέτρησης κατά την παρουσία του στην Αυστρία. Αρχικά διαπιστώθηκε ότι δεν ταίριαζαν οι ημερομηνίες, τελικώς όμως, έπειτα από νέες επαφές οι δύο ομάδες προσανατολίζονται να αναμετρηθούν στις 7 Ιουλίου. Εφόσον «κλειδώσει» αυτή η φιλική αναμέτρηση, αυτομάτως θα ακυρωθεί η αντίστοιχη με την Αούστρια Βιέννης. Παράλληλα, το φιλικό παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ θα είναι και το τελευταίο που θα δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης επί αυστριακού εδάφους. Η τουρκική ομάδα πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα της χώρας της και θεωρείται ότι αυτό το φιλικό είναι πιο ισχυρό.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει τον προγραμματισμό ενός ακόμη φιλικού αγώνα (στη Θεσσαλονίκη) στα μέσα του Ιούλη το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν τους αγώνες με την Αστάνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Το πλάνο προετοιμασίας περιλαμβάνει επίσης να γίνουν οι δύο τελευταίες προπονήσεις – πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Καζακστάν στις 21/7 – σε συνθετικό χλοοτάπητα ούτως ώστε οι παίκτες του Άρη να έρθουν… πιο κοντά στις γηπεδικές συνθήκες της Αστάνα καθώς ο χλοοτάπητας του γηπέδου της συγκεκριμένης ομάδας είναι συνθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα