ΟΦΗ: Στη Γερμανία για να υπογράψει στη Ντάρμσταντ ο Μακατουνάκης (pic)

ΟΦΗ: Στη Γερμανία για να υπογράψει στη Ντάρμσταντ ο Μακατουνάκης (pic)

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Στη Γερμανία για να υπογράψει στη Ντάρμσταντ ο Μακατουνάκης (pic)

bet365

Ο 17χρονος Κρητικός τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Αντώνης Μακατουνάκης, ταξίδεψε στη Γερμανία για να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στη Ντάρμσταντ. Το Gazzetta σάς παρουσιάζει το story της μεταγραφής.

Ο Ηρακλειώτης τερματοφύλακας, Αντώνης Μακατουνάκης, αφήνει τον ΟΦΗ για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός των συνόρων. Ο 17χρονος (18/10/2003) γκολκίπερ ο οποίος εφέτος αγωνίστηκε στην U19, προσγειώθηκε στη Φρανκφούρτη το βράδυ της Τρίτης (22/6), με σκοπό να βάλει την υπογραφή του σε επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στη Ντάρμσταντ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας.

Ο ρόλος του Ντίμο Βάχε

Εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο ήταν ενήμερος για τον Αντώνη Μακατουνάκη ο Ντίμο Βάχε, ένας από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στη Γερμανία. Ο 47χρονος, που εργάζεται στη Ντάρμσταντ και ως παίκτης έκανε 74 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα και 300 στη Μπουντεσλίγκα 2, παρακολούθησε αρκετά video του Μακατουνάκη, ρωτούσε τι χαρακτήρας είναι, πώς είναι τα εργομετρικά του.

Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον του για τον Κρητικό πορτιέρε έγινε ακόμα πιο έντονο, κατόπιν συζητήσεων με τον ομογενή μάνατζερ και εκπρόσωπο του νεαρού (και του Ταξιάρχη Φούντα), Κώστα Κιλικίδη (MK SPORT Consulting GmbH & Co KG), ώσπου φτάσαμε στο σημείο να κατατεθεί πρόταση στον ΟΦΗ από τη Ντάρμσταντ.

Ο μάνατζερ με τον πατέρα του παίκτη
Η φωτογραφία από τη Φρανκφούρτη με τον agent Κιλικίδη (αριστερά), τον πατέρα του γκολκίπερ Φίλιππο Μακατουνάκη (δεξιά) και τον ίδιο τον παίκτη

Το πλάνο της Ντάρμσταντ

Από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ο Μακατουνάκης θα πάρει το δρόμο για το Ντάρμσταντ (40 χιλιόμετρα η απόσταση), με σκοπό να υπογράψει στη γερμανική ομάδα. Τον πρώτο χρόνο ο 17χρονος θα υπερασπιστεί την εστία της U19 και ο στόχος είναι από το καλοκαίρι του 2022 να ανήκει στην πρώτη ομάδα, η οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 7η θέση.

Η U19 του γερμανικού κλαμπ ξεκινά την προετοιμασία της το επόμενο Σάββατο (26/6) και ο Αντώνης Μακατουνάκης θα είναι εκεί για να ξεκινήσει τη νέα του... περιπέτεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα