Ο Ολυμπιακός πουλάει τον Σολδάνο ζητώντας τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ

Ο Ολυμπιακός πουλάει τον Σολδάνο ζητώντας τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ

Ο Ολυμπιακός πουλάει τον Σολδάνο ζητώντας τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ

bet365

Ο Αργεντίνος επιθετικός δεν αναμένεται να μείνει στη Μπόκα και ο Ολυμπιακός επιδιώκει να πουλήσει τον παίκτη του σε σύλλογο στην πατρίδα του.

Ο Φράνκο Σολδάνο έτσι και αλλιώς δεν είναι στα βασικά πλάνα των Πειραιωτών. Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν ότι ο Αργεντίνος φορ με ιταλικό διαβατήριο δεν θα συνεχίσει στη Μπόκα Τζούνιορς (η οποία δεν μπορούσε και να πληρώσει τη ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ στην αρχική συμφωνία και έτσι απλά τον δανείστηκε ξανά) και οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτάζουν το πως να χειριστούν την περίπτωσή του.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και η Εστουδιάντες Λα Πλάτα και η Ουνιόν, η άλλοτε ομάδα του. Ιδανικά ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει ξανά δανεικό και έχοντας ως στόχο να πάρει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. Και λογικά σε σύλλογο στην Αργεντινή γιατί κυρίως εκεί έχει ζήτηση. Ο Σολδάνο στον Ολυμπικό είχε 9 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ. Στην Μπόκα έκανε 51 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα