ΑΕΚ για Γιόχανσον: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας» (pic)

ΑΕΚ για Γιόχανσον: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας» (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ για Γιόχανσον: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας» (pic)

bet365

Το μήνυμα της ΑΕΚ για τον Σουηδό μέσο, ο οποίος στα 31 του χρόνια αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω των τραυματισμών.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον επιβεβαίωσε πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον 31χρονο Σουηδό μέσο, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν στην Γκέτεμποργκ, όμως οι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση.

Η ΑΕΚ, με την οποία ο Γιόχανσον είχε πανηγυρίσει την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία το 2015, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος το 2016 και το 2018 αντίστοιχα, με ανάρτησή της στα social media έστειλε μήνυμα στον Σουηδό μέσο με μια φωτογραφία από την κατάκτηση του τίτλου στη Ριζούπολη πριν από τρία χρόνια. «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας», έγραψε η Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα