Μπενφίκα: Θέλει «πακέτο» Βινάγκρε και Ζιλ Ντίας με τις ευλογίες του Μέντες

Βασίλης Τεμπέλης
Μπενφίκα: Θέλει «πακέτο» Βινάγκρε και Ζιλ Ντίας με τις ευλογίες του Μέντες

bet365

Η Μπενφίκα εμφανίζεται έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τους δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Βινάγκρε και Ζιλ Ντίας, αμφότεροι πελάτες του Ζόρζε Μέντες.

Τις πρώτες της κινήσεις στη θερινή μεταγραφική περίοδο κάνει η Μπενφίκα και ο Πορτογάλος super agent, Ζόρζε Μέντες, έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Δύο πελάτες του - πρώην παίκτες του Ολυμπιακού - προβάρουν τη φανέλα των Αετών σύμφωνα με την A Bola.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από τη Γουλβς στους Ερυθρόλευκους (4 συμμετοχές) βρίσκεται κοντά, καθώς η απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ μοιάζει... κλεισμένη.

Στο παιχνίδι έχει μπει τις τελευταίες ώρες και ο συμπαίκτης του στο δεύτερο μισό με τη φανέλα της Φαμαλικάο - επίσης πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ζιλ Ντίας. Ο 24χρονος εξτρέμ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά το 2019 (2 γκολ και 1 ασίστ σε 10 συμμετοχές) ως δανεικός από τη Μονακό, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Το κόστος για τη μετακίνηση του δεύτερο στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα