Ο Λιάνης κατέθεσε υπέρ του Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ο Λιάνης κατέθεσε υπέρ του Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Ο Λιάνης κατέθεσε υπέρ του Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

bet365

Ο άλλοτε Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Λιάνης, ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας εγγυήθηκε για τη σοβαρότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη και ότι δεν θα έκανε ποτέ τίποτα παράτυπο σε σχέση με εκλογές.

Συνεχίστηκε την Τρίτη η εκδίκαση της Επιτροπής Δεοντολογίας σε σχέση με καταγγελίες για φερόμενη εμπλοκή των ΑΕΚ και Μελισσανίδη σε εκλογικές διαδικασίες ΕΠΣ. Σε αυτή τη διαδικασία κατέθεσε και ο Γιώργος Λιάνης, άλλοτε Υφυπουργός Αθλητισμού, που τάχθηκε υπέρ του Μελισσανίδη.

Ειδικότερα οι καταθέσεις:

Γιώργος Κατσάμπας (ΕΠΣ Σάλας / μάρτυρας υπεράσπισης): Δόθηκε η λίστα των εμπλεκόμενων με τις εκλογές στον κ. Χρυσάφη για να τη δώσει στον δικαστικό αντιπρόσωπο. Ήταν μικρός χώρος. Όλες οι εκλογές γίνονται στον ίδιο χώρο. Είχαμε security. Με ρώτησαν το όνομά μου και πέρασα. Δεν μου ζήτησαν ταυτότητα. Δεν είχαμε σωματείο να στείλει έγγραφο που δεν είχε δικαίωμα. Μόνο τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου μπορούσαν να στείλουν εκπρόσωπο. Κανένα επεισόδιο δεν υπήρξε. Όλα πήγαν ομαλότατα. Προήδευσε δικαστικός στην εφορευτική επιτροπή. Εκ των υστέρων ο κ. Κεραμιδάς έκανε προσφυγή για το κύρος των εκλογών που απορρίφθηκε. Εκεί που ψήφιζαν είναι ένας χώρος που κλείνει. Είχε τζαμαρία με κλειστά στόρια.

Γιώργος Λιάνης (πρώην Υφυπουργός μάρτυρας υπεράσπισης): Ήμουν στην ΕΠΑΕ. Γνώρισα όλα τα πρόσωπα. Ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο ντόπινγκ τότε και θεώρησα ότι δεν έπρεπε να μείνω. Τον κ. Μελισσανίδη τον γνώρισα από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Ο Παπαδόπουλος ήταν κορυφαίος στο είδος του και τον θαύμαζε. Εγώ είμαι Ηρακλής. Ουδέποτε όταν ήμουν Υπουργός με προσέγγισε να μου ζητήσει το παραμικρό. Έχω επίγνωση ότι δεν διεκδίκησε προς όφελος της ΑΕΚ κάτι το ιδιαίτερο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κ. Θεοδωράκης που ήταν σε Ίδρυμα που ονειρεύτηκε ο Μελισσανίδης δεν είχε καταλάβει το τι άνθρωπο είχε απέναντί του.

Ο άλλος άνθρωπος που του είχα υποδείξει του κ. Μελισσανίδη ήταν η κ. Γλύκατζη - Αρβελέρ. Τα όνειρά του ήταν ο πολιτισμός, η προσφυγιά και ο Πόντος. Αυτά είχε πρώτα ο Μελισσανίδης και μετά τον αθλητισμό. Εμένα με χίλια ζόρια με έστειλαν σε εκείνες τις εκλογές της Λεπτοκαρυάς τότε και μιλάω για το παρελθόν. Χάσαμε και δεν αναμείχθηκα ποτέ ξανά. Η πολιτική δεν πρέπει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο κ. Μελισσανίδης δεν είχε κανέναν λόγο να βγει ή να μην βγει πρόεδρο ο Γραμμένος. Τον έχω ακούσει στον αθλητισμό να παραδέχεται τα λάθη του. Είναι σοβαρό πρόσωπο. Αποκλείω την πιθανότητα τέτοιων ενεργειών από τον κ. Μελισσανίδη. Είναι ένας ευγενής άνθρωπος ο κ. Γραμμένος. Καμία στενή σχέση των δύο δεν υπάρχει. Με τίποτα δεν ήταν άνθρωπος του κ. Μελισσανίδη. Γενικά ζούμε μία λίθινη εποχή στη δημοσιογραφία. Γράφανε ανοησίες για μένα.

Νίκος Αυλωνίτης (ΕΠΣ Σάλας για τις κατηγορίες στο πρόσωπό του): Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου. Να πηγαίνω το παιδί μου στην Ακαδημία και να μου λένε ότι είμαι Νονός της νύχτας. Έχω λάβει μέρος σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα κανείς με κανέναν. Αποφασίσαμε να βάλουμε security για τις εκλογές. Από τη στιγμή που ήρθε δικαστικός αντιπρόσωπος και δεν θέλαμε να υπάρξει το παραμικρό. Βάλαμε δύο ανθρώπους στην πόρτα. Να παραστεί σωματείο χωρίς να ψηφίσει ναι μπορεί. Δεν αποκλείσαμε κανέναν απ' όσους μας απάντησαν στην πρόσκληση. Νομίζω με τη 2η πρόσκληση καταρτίστηκε η λίστα όσων είχαν δικαίωμα ψήφου. Με τον κ. Ντάρλα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σε δύσκολη στιγμή της ζωής μου με βοήθησε. Δεν είχαμε ποτέ τίποτα παραπάνω.

Ο κ. Κεραμιδάς είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος με πολλές εμμονές και μας διέλυσε το συμβούλιο δύο φορές. Ξαναμπήκε στο Δ.Σ. και έκανε τα ίδια. Είχε ένα μένος και ανέλαβε το κομμάτι της διαιτησίας. Υπήρχε θέμα με δελτία με τις υπογραφές του κ. Κεραμιδά. Και μου είπαν τότε εάν φοράω παντελόνια να πάω στη Δεοντολογίας. Δεν ήμουν μπροστά σε κανένα τηλέφωνο με τον Παπαδόπουλο.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν ασχολήθηκε ποτέ με το θέμα της Ένωσης. Έχουμε σχέσεις με τον κ. Παπαδόπουλο. Πριν το 2017 είχα μεγάλη μηχανή. Μετά είχα σκούτερ και έχω καταθέσει τα σχετικά έγγραφα. Άρα δεν θα μπορούσα να είχα απειλήσει κανέναν με μηχανή. Έβαλε δύο ατυχείς ημερομηνίες ο κ. Κεραμιδάς. Δύο ημερομηνίες ότι δήθεν τον κυνήγησα. Τη μία είχα πρόβλημα υγείας και την άλλη σε δοκιμή για τον γιο μου σε ποδοσφαιρική ομάδα και σε τηλεδιάσκεψη. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ κανέναν.

Ο κ. Ντάρλας υπέρ της διοίκησης τότε. Εγώ ήμουν ξεκάθαρα με τη νέα διοίκηση γιατί μας είχαν πει ότι θα βοηθήσουν τη Σάλα. Αυτό που είχε βγει προς τα έξω ήταν μία συμφωνία του κ. Ντάρλας με μία ΠΑΕ να δώσει την ομάδα του. Δεν την πούλησε την ομάδα. Προφανώς είχε να κάνει με τις ψήφους. Ξέραμε πως υποσχέθηκε 3 ψήφους. Εγώ του έκανα επίθεση με ποιο δικαίωμα πουλάει άλλες 2 ψήφους της Ένωσης. Κάναμε ψηφοφορία και προχώρησε ανάλογα η κατάσταση. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι. Είναι συνδυαστικά όλα αυτά. Όλοι στο συμβούλιο είχαμε την ίδια άποψη. Με τον κ. Κίμωνα Αναστασίου είχαμε τυπικές σχέσεις. Είναι τυπικές οι σχέσεις όταν είχα παραιτηθεί το 2013 από Γενικός Γραμματέας και ανέλαβε ο ίδιος. Όταν ανέλαβα ξανά είδα ένα τεράστιο μπάχαλο. Αυτό βρήκα. Εγώ του δημιούργησα θέμα. Τον φωνάξαμε στο Δ.Σ. για να του πούμε τι βλακείες έκανε. Δεν υπάρχει πιο συγκροτημένη Ένωση σήμερα. Δεν μπορεί να βρει κανείς τίποτα το μεμπτό. Απολογούμαστε για πράγματα που δεν έγιναν ποτέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα