ΠΑΟΚ: Αυτοψία στο Καυτανζόγλειο και άλλα γήπεδα

ΠΑΟΚ: Αυτοψία στο Καυτανζόγλειο και άλλα γήπεδα

ΠΑΟΚ: Αυτοψία στο Καυτανζόγλειο και άλλα γήπεδα

bet365

Οι άνθρωποι το ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο προκειμένου να καταγράψουν τις εργασίες που χρειάζεται προκειμένου το γήπεδο να πληροί τα στάνταρ ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων.

Το θέμα της χρησιμοποίησης του Καυτανζογλείου Σταδίου από τον ΠΑΟΚ έχει συζητηθεί αρκετά και έχει απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους» ενόψει της κατασκευής της «Νέας Τούμπας».

Με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο έγινε πράξη το αίτημα των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με το μίσθωμα και την χρήση του Καυτανζογλείου τα επόμενα χρόνια και τα χρήματα που χρειάζεται να «πέσουν» στο γήπεδο προκειμένου αυτό να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για μια πρώτη αυτοψία αναφορικά με τα έργα που είναι απαραίτητα να γίνουν στους χώρους του γηπέδου.

Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν το κατάλληλο γήπεδο για έδρα του ΠΑΟΚ Β’ και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επιθεωρήσει και άλλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, όπως αυτό του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Μακεδονικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα