Τόμας Μπεντινέλι: 10 πράγματα που θες να ξέρεις για τον κολλητό του Νεϊμάρ

Τόμας Μπεντινέλι: 10 πράγματα που θες να ξέρεις για τον κολλητό του Νεϊμάρ

bet365

Ο Τόμας Μπεντινέλι είναι πλέον παίκτης του Ατρόμητου και το Gazzetta παρουσιάζει 10 πράγματα που θες να ξέρεις για το νέο «μάγο» του Περιστερίου!

Την Δευτέρα (21/6), ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Τόμας Μπεντινέλι για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της δεύτερης ομάδας του στην Ελλάδα, παραμένοντας κάτοικος Αθήνας. Τον μάθαμε καλά μέσα από την τριετία στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά η αλήθεια είναι ότι ερχόμενος στη χώρα μας... κουβάλησε μαζί του αρκετή λάμψη, όντας ανάμεσα σε τεράστια ονόματα.

10 πράγματα που αποκάλυψε ο Τόμας Μπεντινέλι στο Gazzetta, ενώ ήταν ακόμη παίκτης του Απόλλωνα:

- Ξεκίνησε κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία του Ζίκο.

- Eγινε ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Λουξεμπούργκο, στη Φλαμένγκο. Εκεί έπαιξε στο πλευρό των Ροναλντίνιο, Αντριάνο, Τζο, Βάγκνερ Λοβ

- Για 1,5 χρόνο έκανε δωμάτιο με τον Ροναλντίνιο. Εκεί άκουγε τον Ρόνι να του μιλάει για την τεράστια καριέρα του με ταπεινότητα.

- Είναι στενός φίλος του Νεϊμάρ. Για εκείνον, ο Βραζιλιάνος σταρ είναι ένας πολύ ευγενικός, ταπεινός κι ένας άνθρωπος που θαυμάζει πολύ.

-Διατηρεί επίσης άριστες σχέσεις με τους Ντανίλο και Νταβίντ Λουίζ. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών είναι ότι δεν ξέχασαν ποτέ από πού ξεκίνησαν.

- Αντιμετώπισε στο MLS τους Κακά, Πίρλο και Τζέραρντ

- Ήταν συμπαίκτης στην Seattle Sounders με τον Νέλσον Βαλντές που γνωρίσαμε από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό.

- Οι στιγμές που δεν θα ξεχάσει στην καριέρα του είναι ένα ματς της Φλαμένγκο με την Κρουζέιρο το 2011 μπροστά σε 60.000 οπαδούς, αλλά κι ο τελικός της Κ21 της Βραζιλίας με την Αργεντινή όπου κι η ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια.

- Το πρώτο αγαπημένο του γκολ, είναι όταν έπαιζε στην Σπορ Ρεσίφε. Σ' ένα ντέρμπι με την Σάντα Κρουζ σκόραρε...

-Όταν έπεσε ο Απόλλων Σμύρνης, είχε πολλές προτάσεις για να παίξει οπουδήποτε. Προτίμησε να μείνει και να επιστρέψει στο σύλλογο αλλά και στη διοίκηση Μονεμβασιώτη την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα