Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ονειρεύεται να πάρει τον Ρονάλντο!

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ονειρεύεται να πάρει τον Ρονάλντο!

bet365

Ο Λαπόρτα θέλει να κάνει συμπαίκτη του Μέσι τον Ρονάλντο και ήδη οι φήμες αυτές έχουν κάνει τους ιθύνοντες της La Liga να... τρίβουν τα χέρια τους!

Η επιστροφή του Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα ήρθε σε μια στιγμή όπου ο σύλλογος ήταν βυθισμένος στο χάος. Εν μέσω της οικονομικής του κατάρρευσης υπήρχε κι ο κίνδυνος να χάσει τον Λιονέλ Μέσι. Πλέον, αυτή η πιθανότητα είναι πολύ μικρή.

Ο Αργεντινός μπορεί να έχει στα χέρια του προτάσεις τριπλάσιες σε σχέση με αυτά που του δίνει η Μπάρτσα, αλλά ο Λαπόρτα έδωσε στον Μέσι αυτό που έψαχνε: Αγάπη. Κι ο σούπερ σταρ το συλλόγου, πλέον, φαίνεται πως έχει μία σκέψη: Να κλείσει την λαμπερή καριέρα του στο «σπίτι» του, στην Καταλωνία.

Ωστόσο, ο Λαπόρτα, σύμφωνα με την As, έχει στόχο να «χτυπήσει» ακόμη πιο δυνατά.

Ο νυν πρόεδρος της ομάδας, που στήριξε την προεκλογική του καμπάνια σε μια γιγαντιαία αφίσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σκοπεύει λοιπόν να πονέσει περισσότερο τους φίλους της Ρεάλ.

Στόχος του δεν είναι άλλος, από το να ενώσει τον Μέσι με τον Ρονάλντο στην ίδια ομάδα, αλλάζοντας την ιστορία στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Οι δύο κορυφαίοι παίκτες στον πλανήτη την τελευταία δεκαετία, βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους σιγά-σιγά, αλλά πριν γίνει αυτό, θα μας λυθεί η απορία «τί θα μπορούν να κάνουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο;». Ίδωμεν...

Πάντως, για να καταφέρει να υλοποιήσει αυτό το αρκετά φιλόδοξο σχέδιο, ο Λαπόρτα, ακούγεται ότι είναι πρόθυμος να δώσει στη Γιουβέντους κάποιους παίκτες. Γκριζμάν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Κουτίνιο είναι ήδη μερικά απ' αυτά που γράφονται.

Επίσημη πρόταση ακόμη δεν έχει γίνει για τον Πορτογάλο, ενώ δεν είναι και γνωστό το αν θα έλεγε «ναι» ή «όχι» στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα των μπλαουγκράνα.

Όσο για το κόστος του συμβολαίου του 36χρονου, πλέον, Ρονάλντο, σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πετύχει μια νέα χρηματοδότηση που θα δώσει... ανάσες στα ταμεία της. Μάλιστα, μια τέτοια μεταγραφή, στηρίζεται πάντα από χορηγούς. Επίσης, φανταστείτε πόσο πολύ θα πάρει πάνω της η La Liga στην περίπτωση επιστροφής του CR7!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα