«Ο Εντσάμ κοντά στην έξοδο από τη Σέλτικ, με την ΑΕΚ να περιμένει»

«Ο Εντσάμ κοντά στην έξοδο από τη Σέλτικ, με την ΑΕΚ να περιμένει»

Gazzetta team
«Ο Εντσάμ κοντά στην έξοδο από τη Σέλτικ, με την ΑΕΚ να περιμένει»

bet365

Και στη Σκωτία τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου ο Ολιβιέ Εντσάμ να αποδεσμευτεί από τη Σέλτικ και να γίνει παίκτης της ΑΕΚ.

Κάθε μέρα που περνάει ο Ολιβιέ Εντσάμ έρχεται όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ καθώς, όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες, το μόνο που απομένει είναι ο 25χρονος Γάλλος χαφ να πάρει την ελευθέρας του από τη Σέλτικ.

Ο Εντσάμ τελειώνει με αυτό το ζήτημα προσεχώς και μόλις αυτό συμβεί, τότε θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα και την ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα ρεπορτάζ από τη Σκωτία.

Νέο δημοσίευμα από την Daily Record αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Εντσάμ το πολύ μέχρι την επόμενη εβδομάδα στις 30/6 θα μείνει ελεύθερος με την ΑΕΚ να περιμένει να τον κάνει δικό της την 1η Ιουλίου. Φυσικά, όπως έχουμε επισημάνει, αυτό ενδέχεται να συμβεί και νωρίτερα.

Το ρεπορτάζ των Σκωτσέζων προσθέτει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα αναφορικά με τη μη ενεργοποίηση της οψιόν ανανέωσης, υπογραμμίζοντας την αισιοδοξία των ανθρώπων της ΑΕΚ πως θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Γάλλου μέσου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED