Οι Τούρκοι θα επανέλθουν για τον Φορτούνη

Οι Τούρκοι θα επανέλθουν για τον Φορτούνη

Οι Τούρκοι θα επανέλθουν για τον Φορτούνη

bet365

Οι ομάδες των Φενέρ και Γαλατά πρόκειται να κάνουν το... come back τους για τη διεκδίκηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Οι τουρκικοί σύλλογοι παρότι ουσιαστικά έχουν βρει... τοίχο λόγω των απαιτήσεων του Ολυμπιακού δείχνουν πώς δεν θα τα παρατήσουν για τον Κώστα Φορτούνη. Κυρίως οι Φενέρ και Γαλατά είναι εκείνες που θέλουν περισσότερο τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Οι τελευταίες χρονικά πληροφορίες μιλούν για come back των ενδιαφερόμενων σε ένα διάστημα 10 ημερών από τώρα. Προφανώς με νέο... σχέδιο για να διεκδικήσουν τον παίκτη.

Το... μέτωπο του Κώστα Φορτούνη με την Τουρκία υπάρχει καιρό τώρα (και με τρεις και παραπάνω ομάδες να ενδιαφέρονται) αλλά ο πειραϊκός σύλλογος είχε (και έχει ακόμα) βάλει τον πήχη στα τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ. Με τα μέχρι πρότινος δεδομένα οι Τούρκοι μπορεί να έφταναν έως τα 4 εκατ. ευρώ (και αυτό με δυσκολία) αλλά όχι στα 8.

Ο 28χρονος Κώστας Φορτούνης (που πρόσφατα παντρεύτηκε και περιμένει παιδί από την αγαπημένη του) δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023. Στους Ερυθρόλευκους έχει καταγράψει 263 αγώνες με 79 γκολ και 77 ασίστ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα