ΑΕΚ: Στο Πήλιο οι Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Νεντελτσιάρου, τη Δευτέρα μπαίνει ο Μάνταλος (pics)

ΑΕΚ: Στο Πήλιο οι Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Νεντελτσιάρου, τη Δευτέρα μπαίνει ο Μάνταλος (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στο Πήλιο οι Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Νεντελτσιάρου, τη Δευτέρα μπαίνει ο Μάνταλος (pics)

bet365

Οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ ενσωματώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (20/6) στην αποστολή στο Πήλιο. Τη Δευτέρα (21/6) ξεκινάει προπονήσεις και ο Μάνταλος, ο οποίος έφτασε επίσης στην Πορταριά.

Μεγαλώνει αριθμητικά η αποστολή της ΑΕΚ στο Πήλιο, όπου διεξάγεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων μέχρι τις 24 Ιουνίου. Την Κυριακή (20/6) το μεσημέρι, όπως αναμενόταν, έφτασαν από την Αθήνα στην Πορταριά και οι Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Ιονούτς Νεντελτσιάρου, οι οποίοι είχαν παραπάνω μέρες άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες. Οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ένωσης πραγματοποίησαν το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα, την ώρα που η υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο ξενοδοχείο καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε προγραμματίσει μόνο πρωινή προπόνηση την Κυριακή.

Τη Δευτέρα (21/6) θα ξεκινήσει προπονήσεις στην Πορταριά και ο Πέτρος Μάνταλος για να ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έφτασε λίγο αργότερα το απόγευμα της Κυριακής στο Πήλιο από την Κομοτηνή, όπου βρισκόταν. Όσο για τους Λιβάι Γκαρσία και Καρίμ Ανσαριφάρντ, αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει περισσότερη άδεια καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες είχαν τραβήξει πιο πολύ χρονικά. Όπως είναι γνωστό, τόσο ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο όσο και ο Ιρανός επιθετικός θα ενταχθούν στην ομάδα στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, όπου η ΑΕΚ θα μεταβεί στις 27 Ιουνίου.

Ο Μάνταλος στο ξενοδοχείο στο Πήλιο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα