Όλα δείχνουν τελικό deal και άμεση άφιξη Κουντέ για τον Ολυμπιακό (vid)

Όλα δείχνουν τελικό deal και άμεση άφιξη Κουντέ για τον Ολυμπιακό (vid)

Όλα δείχνουν τελικό deal και άμεση άφιξη Κουντέ για τον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ο Αφρικανός χαφ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες αναμένεται έως την Τρίτη στην Αθήνα.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και έχει βρει κοινό σημείο επαφής στο οικονομικό με τη Μάιντς για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα. Ο Πιέρ Κουντέ είναι ένας διακαής μεταγραφικός πόθος των Πειραιωτών εδώ και χρόνια.

Από τότε που ακόμα ανήκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε φτάσει μία ανάσα από το να πιάσει Λιμάνι. Τώρα φαίνεται πως βρέθηκε το πρόσφορο έδαφος για να κλείσει και τυπικά και να έρθει στην Ελλάδα. Αναμένεται δε να έρθει στην Αθήνα έως την Τρίτη. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει περίπου 2 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς για τη μεταγραφή συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Κουντέ είναι σε καλή ηλικία (25 ετών) και υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε στο γόνατο μετά το χειρουργείο του. Είναι κυρίως εξαροοκτάρι αλλά παίζει και πιο προωθημένος στο κέντρο. Την περασμένη σεζόν είχε 11 συμμετοχές στη Γερμανία. Εδώ μπορείτε να διαβάστε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον παίκτη που φέρνει ο Ολυμπιακός για τη διάδοχη κατάσταση με Καμαρά καθώς ο χαφ από τη Γουϊνέα παραμένει δυνατός υποψήφιος προς αποχώρηση / πώληση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα