Άρης: Πρώτη στα 3-5 Πηγάδια με ατομικό για Τζέγκο και Ρόουζ (pics & vid)

Άρης: Πρώτη στα 3-5 Πηγάδια με ατομικό για Τζέγκο και Ρόουζ (pics & vid)

Άρης: Πρώτη στα 3-5 Πηγάδια με ατομικό για Τζέγκο και Ρόουζ (pics & vid)

bet365

Την πρώτη τους προπόνηση στα 3-5 Πηγάδια πραγματοποίησαν οι παίκτες του Άρη με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει μαζί του τους Τζέγκο και Ρόουζ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ξεκίνησε στα 3-5 Πηγάδια ο Άρης. Οι «κίτρινοι» θα μείνουν στην περιοχή της Νάουσας μέχρι και τις 26 Ιουνίου και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν για μια περιοχή κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό τους στάδιο μέχρι και τις 8 Ιουλίου, περίοδος στην οποία θα δώσουν και 3 με 4 φιλικά παιχνίδια.

Όσον αφορά τα 3-5 Πηγάδια, ο Άκης Μάντζιος στην πρώτη του Σαββάτου είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός των Τζέγκο και Ρόουζ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει σχετικά με την πρώτη προπόνηση στο Βέρμιο τα εξής: «Στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΑΡΗ, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις τεχνικής, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι κατοχής μπάλας, με τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Αύριο, Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα)».

Η πρώτη του Άρη

Η πρώτη του Άρη

Οι παίκτες του Άρη ξεκίνησαν στα 3-5 Πηγάδια

Ο Κουέστα σε μια απόκρουση από την προπόνηση του Σαββάτου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα