Ζητούσε ρήτρα υποβιβασμού από τον Παναθηναϊκό και στα 30 παίζει στην Γ' Ιταλίας! (vids)

Ζητούσε ρήτρα υποβιβασμού από τον Παναθηναϊκό και στα 30 παίζει στην Γ' Ιταλίας! (vids)

Ζητούσε ρήτρα υποβιβασμού από τον Παναθηναϊκό και στα 30 παίζει στην Γ' Ιταλίας! (vids)

bet365

Το Gazzetta θυμάται την απίθανη μεταγραφική ιστορία του Ολλανδού Τζόφρι Καστιγιόν, ο οποίος το καλοκαίρι του 2013 ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει στο «τριφύλλι» και έφυγε... νύχτα!

Το καλοκαίρι του 2013 ο Παναθηναϊκός προχωρά σε extreme makeover του ρόστερ του. Τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Νταμπίζας. Προπονητής ο Γιάννης Αναστασίου. Το «τριφύλλι» έχει ήδη αποκτήσει τον Μάρκους Μπερκ για βασικό και ψάχνει στην αγορά για έναν ταλαντούχο φορ, ο οποίος θα δίνει λύσεις από τον πάγκο.

Η επιλογή των «πρασίνων» είναι ο 22χρονος τότε, Τζόφρι Καστιγιόν που ανήκε στον Άγιαξ. Ο Παναθηναϊκός συμφωνεί με τον «Αίαντα» για την παραχώρηση του παίκτη και ο διεθνής με τις μικρές εθνικές των «οράνιε» έρχεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να καθορίσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίού του.

Οι ώρες περνούσαν, η ανακοίνωση της μεταγραφής δεν ερχόταν και τελικά η υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο»! Γιατί;

Ξέχωρα από τις υπερβολικές απαιτήσεις της πλευράς του Καστιγιόν για τις ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή, σε κάποιο σημείο της διαπραγμάτευσης, ο ατζέντης του παίκτη ζήτησε να συμπεριληφθεί ρήτρα υποβιβασμού του Παναθηναϊκού! Δηλαδή σε περίπτωση που υποβιβαζόταν ο σύλλογος την σεζόν 2013-2014, ο Ολλανδός φορ να έπαιρνε ένα ποσό ως αποζημίωση!

Αυτό ήταν. Ο Νίκος Νταμπίζας έγινε έξαλλος και πέταξε έξω από τα γραφεία τον ποδοσφαιριστή και την συνοδεία του, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε μία άκρως προσβλητική κίνηση!

Τι απέγινε ο Καστιγιόν; Από μεγάλο ταλέντο του Άγιαξ έγινε ένας γυρολόγος των γηπέδων του κόσμου! Ναϊμέγκεν, MLS, Κλουζ, Ντέμπρετσεν, Ακαδημία Πούσκας. Μέσε σε τέσσερα χρόνια, πέντε ομάδες και πέντε γκολ!

Το 2017 θα παίξει στην... εξωτική Ισλανδία με την φανέλα της Βίκινγκουρ, όπου θα σημειώσει 11 γκολ! Το 2018 θα παίξει στην Φίμλικαφελαγκ, θα επιστρέψει στην Βίκινγκουρ όπου θα σκοράρει 8 γκολ και το ταξίδι στην Ισλανδία θα τελειώσει στην Φιλκίρ με 10 τέρματα σε 19 συμμετοχές. Το 2020 θα τον βρει στην Ινδονησία ως παίκτη της Πέρσιμπ Μπαντούνκ. Ούτε εκεί στέριωσε και φέτος παραχωρήθηκε δανεικός στην Κόμο, ομάδα τρίτης εθνικής στην Ιταλία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα