Προπονητής Γκόου Αχέντ Ιγκλς: «Έχουμε συζητήσει για τον Μαχαίρα»

Προπονητής Γκόου Αχέντ Ιγκλς: «Έχουμε συζητήσει για τον Μαχαίρα»

Gazzetta team
Προπονητής Γκόου Αχέντ Ιγκλς: «Έχουμε συζητήσει για τον Μαχαίρα»

bet365

Για το ενδιαφέρον της Γκόου Αχέντ Ιγκλς σχετικά με τον εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Κις Φαν Βόντερεν.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιάννη-Φοίβου Μπότου με τη φανέλα της Γκόου Αχέντ Ίγκλς, στην οποία ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και του χρόνου ως δανεικός, έχουν κάνει την ολλανδική ομάδα να στρέψει τα βλέμματά της πάνω σε ακόμα έναν νεαρό παίκτη των κιτρινόμαυρων και συγκεκριμένα στον Θεοδόση Μαχαίρα.

Η περίπτωση δανεισμού του 21χρονου εξτρέμ στον ολλανδικό σύλλογο, που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Eredivisie, είναι ανοικτή. Για το θέμα ρωτήθηκε ο τεχνικός της Γκόου Αχέντ Ίγκλς, ο οποίος επιβεβαίωσε πως τον ενδιαφέρει ο Μαχαίρας, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό για την ώρα.

«Είναι ένας παίκτης με ενδιαφέρον, σίγουρα. Έχει συζητηθεί, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό», ανέφερε μεταξύ άλλων στην De Stentor ο Φαν Βόντερεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα