Ο Χατζιησαΐας είναι ο εκλεκτός του Ατρόμητου για την άμυνα

Ο Χατζιησαΐας είναι ο εκλεκτός του Ατρόμητου για την άμυνα

Μάκης Σταθάτος
Ο Χατζιησαΐας είναι ο εκλεκτός του Ατρόμητου για την άμυνα

bet365

Στον Ατρόμητο έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν τις μεταγραφικές τους υποθέσεις με τον Δημήτρη Χατζιησαΐα να αποτελεί τον εκλεκτό των Περιστεριωτών για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ένας παλιός γνώριμος είναι ο βασικός στόχος του Ατρόμητου για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζιησαΐα ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από τους Περιστεριώτες για να επιστρέψει στην ομάδα μετά το 2019.

Η περίπτωση του πάντως δεν είναι εύκολη, αν σκεφτεί κανείς πως οι ετήσιες απολαβές του στην Ρίζεσπορ φτάνουν τις 500.000 ευρώ με την τουρκική ομάδα να ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του. Στον Ατρόμητο είναι αισιόδοξοι πως με μια αποζημίωση από την Ρίζεσπορ σε συνδυασμό με την πρόταση της ελληνικής ομάδας θα υπάρξει το απαιτούμενο οικονομικό πλαίσιο ώστε ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στο Περιστέρι.

Την περασμένη σεζόν ο Χατζιησαΐας δεν ήταν στα πλάνα της Ρίζεσπορ η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Σερκλ Μπριζ με την οποία μέτρησε εννιά συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα