Θέος και Χατζόπουλος στην Παιανία, είδαν παίκτες για τις εθνικές Κ17 και Κ15

Γιώργος Μανταίος
Θέος και Χατζόπουλος στην Παιανία, είδαν παίκτες για τις εθνικές Κ17 και Κ15

bet365

Τάσος Θέος, Άγγελος Χατζόπουλος και Κώστας Καμπόλης βρέθηκαν την Πέμπτη (17/6) στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Το scouting που έκανε το staff των μικρών εθνικών ομάδων.

Στην Παιανία βρέθηκε την Πέμπτη (17/6) το staff των μικρών εθνικών ομάδων, αφού η ευκαιρία ήταν μοναδική. Αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για παίκτες γεννηθέντες 2005 και 2006, που οι Έλληνες εκλέκτορες δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μετά από 16 μήνες περιορισμών λόγω COVID-19.

Έτσι, στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού βρέθηκαν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ17, Τάσος Θέος (φωτ.), ο ομόλογός του της Κ15, Άγγελος Χατζόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Καμπόλης.

Σύμφωνα με όσα «βγαίνουν» από το ρεπορτάζ, ο Χατζόπουλος είχε τη δυνατότητα για περισσότερα συμπεράσματα, παρακολουθώντας παίκτες γεννημένους το 2006. Είδε τους ποδοσφαιριστές που έχει ήδη σημειώσει στο tablet του, παρότι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες, ο Τζίμας του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε και αποχώρησε μετά από 15 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 1-0 σε έναν ισορροπημένο αγώνα μεταξύ δύο οργανωμένων και καλά δουλεμένων ομάδων.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αυτή η γενιά, ίσως η πιο αδικημένη την εποχή του κορωνοϊού, δεν θα αξιοποιηθεί σε διεθνές επίπεδο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Οι διοργανώσεις της UEFA σε επίπεδο Κ15 και Κ16 έχουν αναβληθεί έως το τέλος του 2021, συνεπώς δεν θα υπάρξουν κλήσεις «6αριών» στην εθνική ομάδα. Από την έναρξη της καινούριας σεζόν ο Χατζόπουλος κι οι scouts της εθνικής Κ15 θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στους γεννηθέντες το 2007, δηλαδή τους παίκτες που θα αγωνίζονται στο επόμενο πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Όσον αφορά την Κ17, ο Θέος είχε ήδη καλέσει πολλούς παίκτες για προπονήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις αρχές του μήνα. Μετέβη στην Παιανία για να δει κάποιους από αυτούς, όμως αρκετοί απουσίαζαν. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ που επικράτησε 4-0 έλειπαν οι τραυματίες Καστίδης, Βασιλειάδης και από τον Παναθηναϊκό οι Καλοσκάμης, Λιατίφης που έχουν ανεβεί στην Κ19.

Με τους αγώνες της Παιανίας ολοκληρώθηκε το tour του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Στην πρώτη του «στάση» στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά νίκησε τον Ατρόμητο (6-1 η Κ15 και 2-0 η Κ16) και στη δεύτερη, στο γήπεδο των Τραχώνων, επικράτησε του Πανιωνίου (3-0 η Κ15 και 5-3 η Κ16).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα