Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ένα μεγάλο ταλέντο του Ισραήλ (vid)

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ένα μεγάλο ταλέντο του Ισραήλ (vid)

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ένα μεγάλο ταλέντο του Ισραήλ (vid)

bet365

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός Λιέλ Αμπαντά που είχε βρεθεί μία ανάσα από τη Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται στο ερυθρόλευκο μικροσκόπιο. Τι μεταδίδουν οι Ισραηλινοί.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Γιώργος Μανταίος

Η αγορά του Ισραήλ παραδοσιακά απασχολεί τον Ολυμπιακό. Αρκετές φορές έχει τσεκάρει παίκτες από εκεί και εστιάζοντας φυσικά και σε ταλέντα. Τι έχει προκύψει λοιπόν; Το portal one.co.il μεταδίδει πως ο Ολυμπιακός ασχολείται και ενδιαφέρεται για τον 19χρονο Λιέλ Αμπαντά.

Έναν Ισραηλινό ταλαντούχο και χαρισματικό παίκτη που το 2020 είχε σχεδόν κλείσει στη Ντιναμό Κιέβου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή επίσημη πρόταση ή κίνηση δεν υπάρχει ακόμα για τον παίκτη. Ο νεαρός είναι διεθνής με τη χώρα του (μία συμμετοχή με τη μεγάλη ομάδα του Ισραήλ) και παίζει κυρίως δεξιός εξτρέμ.

Αγωνίζεται και αριστερά αλλά είναι και φορ. Ανήκει στη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα και έχει συμβόλαιο εκεί έως το 2024. Πέρυσι είχε σεζόν με 38 αγώνες και 13 γκολ και 4 ασίστ. Τώρα οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη επαφές με τις εμπλεκόμενες πλευρές και για τον παίκτη και ασχολείται με στόχο προφανώς να τον κλείσει. Ότι έχει ψαχτεί δηλαδή για εκείνον. Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης ουσιαστικά ατζέντη δεν έχει (τον εκπροσωπούσε ως ένα σημείο ο πατέρας του) και έτσι την υπόθεση θα τη χειριστεί ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αβί Λουζόν. Ο Αμπαντά είναι προϊόν των Ακαδημιών του συλλόγου και με την πρώτη ομάδα έχει 76 αγώνες με 20 γκολ και 10 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα