Με αναφορές στην δεκαετία του 70 η φανέλα του Παναιτωλικού (vid)

Με αναφορές στην δεκαετία του 70 η φανέλα του Παναιτωλικού (vid)

bet365

Η φανέλα του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν θα έχει αναφορά στη δεκαετία του ’70, όταν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα «καναρίνια» αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική.

Με ιστορική αναφορά στην πρώτη συμμετοχή του Παναιτωλικού στην Α' Εθνική θα είναι η νέα φανέλα της ομάδας του Αγρινίου για τη νέα σεζόν. Όπως γνωστοποίησαν τα «καναρίνια» στην φανέλα που θα φοράνε οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, ενώ οι λεπτομέρειες στο γιακά και τα μανίκια θα είναι με μπλε χρώμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για την 10η παρουσία του στη Super League (9η συνεχόμενη) και η βασική φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί παραπέμπει στη δεκαετία του ’70, όταν για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Σύλλογός μας αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική.

Στη φανέλα κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα. Οι λεπτομέρειες στο γιακά και τα μανίκια τονίζονται με μπλε χρώμα. Η παραγωγή έγινε από την εταιρία αθλητικών ειδών GIVOVA με την οποία πρόσφατα ανανεώθηκε η συνεργασία μας για την επόμενη περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα