Ο Ρομπέρτο θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι πια ο γκολκίπερ που ήταν (vid)

Ο Ρομπέρτο θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι πια ο γκολκίπερ που ήταν (vid)

Ο Ρομπέρτο θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι πια ο γκολκίπερ που ήταν (vid)

bet365

Ο έμπειρος Ισπανός πορτιέρε συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό αλλά δεν προκύπτει να έχει απασχολήσει πραγματικά σε αυτή τη φάση.

Στα 35 του χρόνια ο Ρομπέρτο έχει πίσω του μία άκρως πετυχημένη θητεία στον Ολυμπιακό.

Εάν θέλουμε να βλέπουμε τα πραγματικά δεδομένα στους Πειραιώτες είχε τα τοπ ποδοσφαιρικά του χρόνια. Δύσκολα θα βρεθεί αλλού να έχει τόσο καλές σεζόν όπως στους Ερυθρόλευκους.

Μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο προσπάθησε να πετύχει στην Αγγλία. Πλέον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαγιαδολίδ (έως το 2023) και για να πάει οπουδήποτε αυτό το συμβόλαιο πρέπει να σπάσει ή να πληρωθεί ο σύλλογός του.

Ο Ρομπέρτο θα ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου είχε 117 αγώνες και είχε πάρει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο και έκανε και ματσάρες στην Ευρώπη. Τα χρόνια όμως έχουν περάσει και δεν είναι πια ο ίδιος παίκτης. Και σε αυτή τη φάση δεν προκύπτει οι Ερυθρόλευκοι να ασχολήθηκαν σοβαρά με την υπόθεσή του.

Η δε πορεία του μετά τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε ανοδική. Έτσι από τη στιγμή που δεν είναι ο γκολκίπερ που ήταν αγωνιστικά δεν κρίνεται ωφέλιμη μία επιστροφή του. Η πλευρά του Ρομπέρτο πάντως έχει διαρρεύσει πως τον Ιούλιο θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την επόμενη ομάδα του και ότι τότε θα επιχειρήσει να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα