Ιωάννου: «Είχα καλή εμπειρία στον Άρη, θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής»

Ιωάννου: «Είχα καλή εμπειρία στον Άρη, θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής»

Ιωάννου: «Είχα καλή εμπειρία στον Άρη, θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής»

bet365

Η συνεργασία του Άρη με τον Νικόλα Ιωάννου ολοκληρώθηκε με τον τερματισμό του δανεισμού του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Κύπριος αμυντικός αναφέρθηκε στην εμπειρία του στους «κίτρινους».

Ο Νικόλας Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Yellow Radio» για την παρουσία του στον Άρη και σημείωσε ότι… «είχα μία πολύ καλή εμπειρία στον Άρη καθώς πετύχαμε τους στόχους μας. Θα ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να βοηθήσω την ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ επιστρέφω τώρα στην Νότιγχαμ και θα δω εκεί το μέλλον μου πως θα εξελιχθεί, και θα δω τι θα κάνω. Ξεκίνησα πάρα πολύ καλά στον Άρη ποδοσφαιρικά, είναι θέμα του προπονητή από εκεί και πέρα, αυτός αποφασίζει. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Μπορούσα να βελτιωθώ ακόμη παραπάνω, αλλά περίμενα και παραπάνω εμπειρίες», είπε.

Ο Κύπριος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία παραμονής στη Νότιγχαμ Φόρεστ (με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023), ενώ αναφέρθηκε και σε δύο μεταγραφικές υποθέσεις που απασχόλησαν τον Άρη, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι… «ο Άρης σε επαφές με τον Πιέρο (Σωτηρίου), δεν ξέρω για ποιους λόγους αυτό δεν έγινε πράξη, πήρε άλλο δρόμο. Είχα μιλήσει με τον Αλ Τάμαρι. Ήταν πολύ κοντά το deal, ήθελε πολύ να έρθει στον Άρη, ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Του είχα πει και εγώ ότι είναι πολύ καλά εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα