Η βαριά κληρονομιά του «7» στον Ατρόμητο

Η βαριά κληρονομιά του «7» στον Ατρόμητο

Η βαριά κληρονομιά του «7» στον Ατρόμητο

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή το νούμερο «7» που ζήτησε ο Αλέξανδρος Καρτάλης ετοίμασε ένα αφιέρωμα με σπουδαίες προσωπικότητες που φόρεσαν τη φανέλα με τον συγκεκριμένο αριθμό.

Πριν ακόμα υπογράψει στον Ατρόμητο, ο Αλέξανδρος Καρτάλης ζήτησε τη φανέλα με το νούμερο «7», αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευθύνη στην πλάτη του, καθώς το συγκεκριμένο αριθμό έχουν φορέσει σπουδαίες προσωπικότητες.

Πρώτος και καλύτερος ο Εντουάρντο Μπρίτο, που αφού φόρεσε αρχικά το «9» , μετά το «11» και μετά πάλι το «9», από το 2012/13 επέλεξε το «7», αριθμό με τον οποίο τελικά συνδέθηκε όσο κανένας άλλος παίκτης που το έχει φορέσει στον Ατρόμητο. Για πρώτη φορά το έβαλε στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στη Νιούκαστλ, με την ομάδα του Περιστερίου να μένει στο 1-1 κόντρα στον αγγλικό σύλλογο.

Το πρώτο του γκολ με το «7»

Ακόμα ένας αριστεροπόδαρος, που έχει γράψει τη δική του πορεία με το «Αστέρι» στο στήθος, είναι ο Ανδρέας Τάτος. Όταν πρωτόβαλε τη φανέλα του Ατρόμητου το 2008, είχε το νούμερο «80», την επόμενη σεζόν… κατέβηκε στο «22», ενώ το 2011/12 πριν αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό φόρεσε το «7», την οποία ντεμπούταρε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στο 1-1. Στη δεύτερη θητεία του είχε το νούμερο «10».

Ειδική μνεία σε ένα ακόμα «7» που πέρασε από τον Ατρόμητο, επιβάλλεται να γίνει στον Ανρί Καμαρά. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν η πρώτη που έφερε τον Σενεγαλέζο στην Ελλάδα έπειτα από μια μακρά θητεία στην Αγγλία, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που φόρεσαν τη φανέλα με το Αστέρι. Ο Αφρικανός επιθετικός είναι μέχρι σήμερα πρώτος σε συμμετοχές με την εθνική Σενεγάλης με 99 συμμετοχές και πρώτος σε γκολ με 29 τέρματα, πάνω από ποδοσφαιριστές, όπως ο Ελ Χατζί Ντιούφ, ο Μούσα Σο, ο Παπίς Σισέ και ο Σαντιό Μανέ.

Άκρως θετική ήταν και η παρουσία του Ηλία Αναστασάκου που τη σεζόν 2009/10 με το «7» στην πλάτη είχε σε 32 εμφανίσεις, 8 γκολ και 5 ασίστ, ενώ στη δεύτερη θητεία του με τον Ατρόμητο και ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς είχε το «7».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα