ΑΕΚ: Εφτασε στο Πήλιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (pics)

ΑΕΚ: Εφτασε στο Πήλιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (pics)

ΑΕΚ: Εφτασε στο Πήλιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (pics)

bet365

Στο Πήλιο κατέφθασε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/06) η αποστολή της ΑΕΚ προκειμένου να ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο Πήλιο βρίσκονται από σήμερα (17/06) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 24 Ιουνίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος την Τετάρτη (16/06) έδωσε πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ πήρε στην αποστολή 26 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην Πορταριά και οι Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Ένωσης στην Πορταριά του Πηλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα