«Δεν μας δελεάζει κάποια πρόταση για Φαμπιάνο»

Gazzetta team
«Δεν μας δελεάζει κάποια πρόταση για Φαμπιάνο»

bet365

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρης, αναφέρθηκε στο θέμα πώλησης του Φαμπιάνο, για τον οποίο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός.

Με τον Ζοσέ Σα να είναι στους παίκτες που ενδεχομένως θα πουληθούν αυτό το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός καλείται να έχει τα μάτια του ανοιχτά για να καλύψει το κενό που ίσως υπάρξει.

Ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας είναι μία από τις περιπτώσεις που ότι μόνο εξετάζονται αλλά και έχουν δρομολογηθεί για να καταλήξουν στο Λιμάνι. Από την ομάδα του όμως τονίζεται ότι ο παίκτης ίσως ανανεώσει σύντομα.

Η δήλωση του αναπληρωτή προέδρου του συλλόγου, Δημήτρη Γρηγόρη για το θέμα:

«Ο Φαμπιάνο έχει ένα χρόνο συμβόλαιο. Είχαμε κάποιες κρούσεις για τον Φαμπιάνο αλλά όχι τίποτα που να δελεάσει την Ομόνοια να δώσει τον Φαμπιάνο αυτή τη στιγμή. Πιστεύουμε στον Φαμπιάνο, είναι παίκτης μας. Είναι ένα από τα πιο μεγάλα περιουσιακά στοιχεία. Δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής. Υπήρξαν επίσημες διερευνητικής μορφής προσεγγίσεις. Η ομάδα προγραμματισμού θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα. Σύντομα ίσως έχουμε ανανέωση».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED