ΑΕΚ: Οι 26 παίκτες που παίρνει ο Μιλόγεβιτς στο Πήλιο (pic & vid)

ΑΕΚ: Οι 26 παίκτες που παίρνει ο Μιλόγεβιτς στο Πήλιο (pic & vid)

ΑΕΚ: Οι 26 παίκτες που παίρνει ο Μιλόγεβιτς στο Πήλιο (pic & vid)

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στα Σπάτα και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τους 26 παίκτες που θα έχει μαζί του στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο.

Τα... κεφάλια μέσα από σήμερα στην ΑΕΚ καθώς οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα για τη νέα σεζόν και το πρωί της Πέμπτης (17/6) αναχωρούν για το Πήλιο, όπου μέχρι τις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, κατά το οποίο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει και τις πρώτες αξιολογήσεις του ρόστερ.

Ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός πήρε στην αποστολή 26 ποδοσφαιριστές. Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Λόπες, Λάτσι, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Μήτογλου, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην Πορταριά και οι Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος.

Οι Σβάρνας και Χατζηεμμανουήλ ολοκληρώνουν την αποθεραπεία τους και θα πάνε στο Πήλιο στις 18/6, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Μάνταλος και Γαλανόπουλος στις 20/6. Όσο για τους Γκαρσία και Ανσαριφάρντ, αυτοί θα έχουν παραπάνω άδεια και θα ενταχθούν στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία στις 27 Ιουνίου.

Ποιοι έμειναν εκτός

Όσο για αυτούς που δεν πάνε Πήλιο; Ο Σιμόες συνεχίζει την αποθεραπεία του και όπως είχαμε γράψει ήρθε στην Αθήνα για να τσεκαριστεί η κατάστασή του καθώς αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα μετά την Ολλανδία.

Ο Κρίστιτσιτς είναι στα... άκρα με την ΑΕΚ, απουσιάζοντας από την πρώτη προπόνηση, ενώ οι Χνιντ, Ινσούα, Σιμάο και Ντέλετιτς δεν υπολογίζονται και αναζητείται τρόπος αποχώρησής τους. Πάντως ο τελευταίος πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, με πιθανό προορισμό τη Λαμία. Για τον Τυνήσιο στόπερ είχε προκύψει ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, για τον Αργεντινό μπακ φαίνεται πιθανό ότι θα συνεχίσει στην πατρίδα του, ενώ για τον Πορτογάλο μέσο οι συζητήσεις να λύσει το συμβόλαιό του δεν έχουν οδηγήσει κάπου, ενώ ο ίδιος έχει πρόταση από την Πάσος Φερέιρα, αλλά για να πάει μόνο ως ελεύθερος.

Από τους νεαρούς, ο Παρράς θα ενταχθεί στην ΑΕΚ Β', ενώ οι Καρακλάιτς και Ιατρούδης επίσης δεν υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα. Ο Σέρβος εξτρέμ είτε θα ξαναπάει δανεικός είτε θα ενταχθεί και αυτός στην ΑΕΚ Β', ενώ ο Έλληνας επιθετικός θα δοθεί δανεικός με τον Ιωνικό να ενδιαφέρεται έντονα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για Πήλιο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα