Οι Μπρίτο, Λαζαρίδης και... Λε Ταλέκ (pic)

Οι Μπρίτο, Λαζαρίδης και... Λε Ταλέκ (pic)

Gazzetta team
Οι Μπρίτο, Λαζαρίδης και... Λε Ταλέκ (pic)

bet365

Οι δύο πρώτοι συναντήθηκαν στα γραφεία του Ατρόμητου και ο Γάλλος «θυμήθηκε», διαδικτυακά, τα παλιά

Κάτι σαν... παράδοση-παραλαβή θύμισε η σημερινή (16/6) ημέρα για τους Εντουάρντο Μπρίτο και Νίκο Λαζαρίδη, καθώς ο πρώτος ανέλαβε πρόσφατα τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου, θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο δεύτερος που με τη σειρά του θα είναι πλέον διοικητικός υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας, δίπλα στον Γιώργο Κορακάκη.

Οι δυο τους γνωρίζονται πάρα πολύ καλά αφού για χρόνια υπήρξαν συμπαίκτες, βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και φωτογραφήθηκαν για τα social media, με φόντο τον Αντονι Λε Ταλέκ. Ο οποίος δεν άργησε να... μπει στην παρέα τους και ξεκίνησε διαδικτυακή κουβέντα. Ο Γάλλος φορ ήταν τη διετία 2015-2017 στο Περιστέρι και η φωτογραφία του μέσα από το πιλοτήριο με το κασκόλ του Ατρόμητου «κοσμεί» τα γραφεία του.

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα