Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Φέτος εύχομαι να ζήσουμε χαρές»

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Φέτος εύχομαι να ζήσουμε χαρές»

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Φέτος εύχομαι να ζήσουμε χαρές»

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης στους παίκτες και ευχήθηκε η σεζόν που ξεκινάει να είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτήν που πέρασε.

Την πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης (16/6) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει της αυριανής αναχώρησής τους για Πήλιο, όπου θα λάβει χώρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στα Σπάτα βρέθηκαν όλα τα στελέχη της ΑΕΚ και φυσικά το αφεντικό της Ένωσης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και πριν ξεκινήσει το προπονητικό πρόγραμμα, ο Μελισσανίδης μίλησε στους κιτρινόμαυρους. Ευχήθηκε καλή σεζόν, γεμάτη χαρές -εν αντιθέσει με τα όσα έζησε η ομάδα τη χρονιά που πέρασε- και καλή συνεργασία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αλλά και με τους νέους συμπαίκτες.

«Καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να ζήσουμε χαρές γιατί προερχόμαστε από μία πολύ κακή χρονιά για μας. Να είστε υγιείς, να δουλέψετε με τον νέο σας προπονητή και να υποδεχτείτε με τον καλύτερο τρόπο τους νέους συμπαίκτες σας. Καλό ξεκίνημα στη σεζόν σας εύχομαι», ήταν τα λόγια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Τσιγκρίνσκι που είχε πάει για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Οι δυο τους είπαν σε συγκινητικό κλίμα, με το αφεντικό της ΑΕΚ να επαναλαμβάνει στον Ουκρανό στόπερ ότι η πόρτα της Ένωσης θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα