Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη»

Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη»

Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη αλλά και τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Conference League.

Μετά την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, ο Γιώργος Δεληζήσης θα συμπληρώσει πενταετία στους «κίτρινους» και με δηλώσεις του στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της ΠΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «η καρδιά μου ανήκει στον Άρη. Δέχθηκα κάποιες προτάσεις αλλά τις άφησε πίσω μου γιατί δεν είχα άλλες σκέψεις αλλά να μιλήσω πρώτα με τον Άρη. Με τις πράξεις μου δείχνω την αγάπη μου στο γήπεδο και ο κόσμος κρίνει αναλόγως».

Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε στους στόχους της επόμενης χρονιάς αλλά και στα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει η ομάδα του. «Ακολουθεί μια ακόμη απαιτητική χρονιά, με μεγάλους στόχους. Πρέπει να κυνηγήσουμε τον καθένα ξεχωριστά με αρχή τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες και πρέπει να κυνηγήσουμε το κάτι καλύτερο. Πρέπει να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που είχαμε πέρυσι στα αποδυτήρια όπου ήμασταν όλοι αγαπημένοι, παίκτες-τεχνικό τιμ και διοίκηση, ήμασταν ένα καλό σύνολο».

Σε ερώτηση για το αν θα είναι δυσκολότερη η χρονιά λόγω της έντονης ενίσχυσης των αντιπάλων, απάντησε ότι… «οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν άλλαξαν προπονητές που σημαίνει ότι θα ενισχυθούν περισσότερο. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της διοίκησης, στον πρόεδρο, στον προπονητή, στο υπάρχον υλικό και σε όσους έρθουν στην ομάδα και νομίζω ότι θα χτίσουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε μία καλή βάση από την περσινή σεζόν, εύχομαι να έρθουν και καλοί παίκτες για να μας βοηθήσουν να μπούμε στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ευελπιστώ επίσης ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου γιατί για εμάς ήταν μεγάλη απώλεια η περσινή απουσία του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα