ΕΠΟ: Έκτακτη Γ.Σ. για την Ολιστική Μελέτη, εγκρίθηκε να αρχίσει η Super League 1 στις 21 Αυγούστου

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Έκτακτη Γ.Σ. για την Ολιστική Μελέτη, εγκρίθηκε να αρχίσει η Super League 1 στις 21 Αυγούστου

bet365

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε έκτακτη Γ.Σ. στις 19 Ιουλίου μόνο για την Ολιστική Μελέτη και το πως δόθηκε το ΟΚ για σέντρα στη Λίγκα στις 21 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αποφάσεις της:

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

  • Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών (υποσημείωση: η ΓΣ της 25ης Ιουνίου αναμένεται να γίνει όπως είχε προγραμματιστεί).
  • Την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.
  • Τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων, κατόπιν εισήγησης της Ιατρικής Επιτροπής.
  • Την έγκριση του αιτήματος της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου 2021.
  • Την έγκριση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών 2021/2022.
  • Την έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 1/6/2020 έως 31/5/2021 (διοικητικός απολογισμός).
  • Την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 1/1/2022 - 31/12/2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα