Ντάρλας στη Δεοντολογίας για εκλογές ΕΠΟ με Γραμμένο: «Μου είπαν καλό είναι να μην πάω να ψηφίσω»

Ντάρλας στη Δεοντολογίας για εκλογές ΕΠΟ με Γραμμένο: «Μου είπαν καλό είναι να μην πάω να ψηφίσω»

Ντάρλας στη Δεοντολογίας για εκλογές ΕΠΟ με Γραμμένο: «Μου είπαν καλό είναι να μην πάω να ψηφίσω»

bet365

Ο Θόδωρος Ντάρλας της ΕΠΣ Σάλας άφησε υπονοούμενα για την ημέρα των εκλογών της ΕΠΟ που ανέδειξαν τον Γραμμένο. Οι χαρακτηρισμοί Δημητρίου για Ντάρλα.

Για ακόμα μία ημέρα συνεχίστηκε η εκδίκαση της Επιτροπής Δεοντολογίας σε σχέση με την υπόθεση των καταγγελιών για ΑΕΚ και Μελισσανίδη για φερόμενη εμπλοκή τους κυρίως σε εκλογές Ενώσεων. Την Τρίτη ήταν η στιγμή να καταθέσουν και άλλοτε στελέχη της ΕΠΟ όπως οι Παπαχρήστος και Διακοφώτης ενώ υπήρξε μία ενόχληση από τα λεγόμενα του Ντάρλα. Ειδικότερα το τι ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Νίκος Σταϊκος (ΕΠΣ Αχαϊας): Η διαδικασία ήταν άψογη. Δεν υπήρχε πρόβλημα κανένα. Ήταν όσοι είχαν εξουσιοδοτηθεί για να ψηφίσουν. Εγώ δεν ξέρω κάτι. Δεν αντιλήφθηκα κάτι. Να είστε καλά γειά σας.

Τάκης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας): Τις ίδιες ψήφους παίρνουμε περίπου κάθε φορά. Κατηγορηματικά δεν έγινε καμία ενόχληση στα σωματεία. Εγώ τον κ. Ντάσιο δεν τον ήξερα και δεν είχε καμία δουλειά να εμπλακεί. Λόγω καταγωγής μόνο τον κ. Δανιήλ ήξερα. Ο κάθε Ντάσιος δεν μπορεί να εμπλακεί σε εκλογές άλλης ΕΠΣ.

Παναγιώτης Διακοφώτης (πρώην μέλος ΔΣ ΕΠΟ) για τις εκλογές της ΕΠΟ με Γραμμένο: Έχει αλλάξει καταστατικό και ο υποψήφιος μπορούσε να είναι και πρόεδρος της Ένωσης. Καμία ένταση δεν υπήρξε σε ότι αναφέρετε (σε σχέση με τις εκλογές της ΕΠΟ). Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μπαίνει ο αναπληρωματικός και ψηφίζει (για τον Αυλωνίτη). Γενικά δεν υπήρχε κάτι και μετά τις εκλογές.

Δημητρίου (αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ για τις κατηγορίες του Ντάρλα): Ο κ. Ντάρλας είναι ένα προβληματικό άτομο. Μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Δεν ξέρω γιατί στόχευσε εμένα. Δεν θυμάμαι. Έχουν περάσει 4 χρόνια.

Ντάρλας (ΕΠΣ Σάλας) για εκλογές ΕΠΟ: Εγώ πήγα να ψηφίσω. Κατέβηκα στο λόμπι και μου είπαν ότι θα ψηφίσει ο Αυλωνίτης. Ότι θα είναι καλό να μην πάω να ψηφίσω. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση. Εάν είναι ψεύδομαι εγώ (σε εκείνο το σημείο η πρόεδρος άφησε το μικρόφωνο δείχνοντας να μην πιστεύει το τι ακούει). Εγώ κύριέ μου τον Γραμμένο θα ψήφιζα (σε συζήτηση με δικηγόρους). Δεν ξέρω κύριε. Εγώ τοποθετήθηκα. Βρέθηκα με τον κ. Γραμμένο, τοποθετήθηκα μαζί του για την ΕΠΣ Σάλας, μου είπε θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει και τον ευχαρίστησα. Έχω περάσει τόσα θέματα. Που να θυμάμαι.

Ρένος Φρέρης (ΕΠΣ Κυκλάδων) για τις εκλογές της ΕΠΟ: Σε όλες τις διαδικασίες εκπροσωπώ την Ένωση ως πρόεδρος. Με τον κ. Ντάρλα έχουμε μία μακρόχρονη φιλία. Έχουμε φτιάξει πολλές εγκαταστάσεις μαζί. Είχαμε όλη θετική άποψη για ψήφο στον κ. Γραμμένο. Διαπίστωσα ότι θα ψήφιζε ο κ. Αυλωνίτης, ο αντιπρόεδρος και όχι ο κ. Ντάρλας. Δεν μπορούσε να ψηφίσει άλλος. Εγώ δεν μπορούσα να πω κάτι. Συνηθίζεται να ψηφίσει ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος. Δεν άκουσα κάτι άλλο εγώ. Δεν διαπίστωσα να επηρεαστεί κανείς. Ούτε πράξη βίας. Ούτε ο κ. Παπαδόπουλος ήταν μπροστά.

Ο Τηλέμαχος Κυρλόγλου, μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Αυλωνίτη και υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι, κατέθεσε για τις εκλογές της Σάλας: Λόγω της εμπειρίας που έχουμε ως εταιρία σεκιούριτι από ΓΣ, κληθήκαμε από την ΕΠΣ Σάλας. Μας πήρε τηλέφωνο ο κ. Χρυσάφης με εντολή της διοίκησης για να βρεθούμε στις εκλογές. Μόνο με τον υπάλληλο μίλησα. Έπρεπε να είναι δύο φύλακες στην είσοδο των γραφείων της Ένωσης ώστε να ελέγχουν ποιος θα πρέπει να εισέλθει στη διαδικασία. Ζητήσαμε ταυτότητες, καθόμουν απέναντι και έλεγχα τους σεκιούριτι.

Όταν πήγε ο κ. Ντάρλας δεν έδειξε την ταυτότητα του και πήγε να δημιουργηθεί μια ένταση. Ο Ντάρλας προσπάθησε να απωθήσει τους σεκιούριτι. Αν προσπαθούσαν να μπουν δια της βίας, θα καλούσαμε την Αστυνομία. Εμείς ήμασταν έξω από την αίθουσα και το τι έγινε μέσα δεν το γνωρίζω. Μπράβοι δεν υπήρχαν: ήταν δύο σεκιούριτι, που δεν είναι μπράβοι, κι εγώ ως επόπτης.

Μιχαήλ Μπάτσος (για ΕΠΣ Φθιώτιδας): Πάντα είναι ανοιχτά. Ανοιχτή η διαδικασία για όποιον θέλει να είναι εκεί. Είχε πολύ κόσμο. Ακόμα και άνθρωποι από τη διαιτησία ήταν. Ήταν θέμα αναδιάρθωσης και υπήρξαν αντεγκλήσεις. Μόνο ως όνομα τον ήξερα τον Παπαδόπουλο. Δεν θα τον αναγνώριζα. Πληροφορήθηκα μετά ότι ήταν εκεί. Δεν τον είδα εγώ. Ήταν παρωδία όλο αυτό. Ήταν διαφορά τα θέματα. Εγώ ντρέπομαι. Δεν θυμάμαι εκεί τους κ.κ. Ντάσιο και Δανιήλ. Εγώ ουδέποτε άκουσα κάτι για τον Μελισσανίδη ή να είχε σχέση με τις εκλογές.

Υπήρχε μια ένταση. υπήρχαν διάφοροι που φώναζαν εκεί, μέλη του ΔΣ. Αυτοί που ήθελαν την αναδιάρθρωση και αυτοί που δεν την ήθελαν. Δεν έπεσε στην αντίληψη μου να είναι άνθρωποι εκτός ΕΠΣ. Πρόεδρο ή παράγοντες ομάδων υπήρχαν. Τον κ. Παπαδόπουλο δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Τον έχω μόνο ακουστά σαν όνομα. Η συνεδρίαση στην ουσία ήταν σαν παρωδία και δεν τιμάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν το τιμούν αυτά που έγιναν εκείνη την ημέρα. Εγώ ντρέπομαι και αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν...

Μαυρόπουλος (για ΕΠΣ Σάλας και ΕΠΣ Καρδίτσας): Καλύπτω εκλογές και ασχολούμαι με τις Ενώσεις. Με τοποθέτησαν στο πατάρι. Δεν υπήρχε κανείς άλλος εκεί. Όχι προβλήματα δεν υπήρξαν. Υπήρχε μια οχλαγωγία και ήταν στενός ο χώρος. Ειπώθηκαν και δύο κουβέντες παραπάνω. Έτσι τις εκλαμβάνω. Δεν τους γνώριζα. Δεν είχα βρεθεί ξανά με τους ανθρώπους. Ο κ. Αυλωνίτης ήταν μόνο. Ο κ. Κολοκυθάς ήταν και ο κ. Ντάρλας που απ' ότι κατάλαβα χαίρει εκτίμησης και αγάπης. Εάν άλλαξαν πέντε κουβέντες δεν ήταν κάτι παραπάνω. Ο κ. Κεραμιδάς είχε πει για επτά - οκτώ φουσκωτούς. Το είδα το υλικό. Όχι δεν είχα πάει σε άλλες εκλογές. Γνωρίζω για εκεί που ήμουν. Νομίζω βοήθησα αρκετά. Ο κόσμος ψήφιζε.

Ξέρω και αντιλήφθηκα πως ήταν ένα δωμάτιο που το είχαν κλείσει με ένα πανό. Μόνο η πόρτα ήταν ελεύθερη. Ήταν κλειστός χώρος. Σε πολλές εκλογικές διαδικασίες. Είχα πάει στην Καρδίτσα. Ναι δικές μου είναι οι φωτογραφίες από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Όχι δεν είδα κάτι διαφορετικό από τάξη και ηρεμία. Έχω το βίντεο που φεύγει ο κ. Παλάσκας όταν ήρθε να τον συλλάβει η αστυνομία. Τον είδα και δεν ήταν χτυπημένος. Ούτε τον βοήθησε κανείς. Ο αστυνομικός τον χτύπησε στην πλάτη. Αντεγκλήσεις υπήρχαν. Αυτά συμβαίνουν. Έχω παρακολουθήσει και πιο έντονες διαδικασίες με φασαρίες στη Βόρεια Ελλάδα. Δεν άνοιξε μύτη. Όχι δεν είδα να χτύπησε κανείς τον Παλάσκα.

- Η εκδίκαση θα συνεχιστεί στις 22 Ιουνίου με τουλάχιστον τρεις ακόμα μάρτυρες ενώ δεν απαντήθηκε η ερώτηση εάν θα καταθέσουν ή όχι οι διάδικοι τότε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα