Μελισσανίδης σε Τσιγκρίνσκι: «Η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι πάντα ανοιχτή»!

Μελισσανίδης σε Τσιγκρίνσκι: «Η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι πάντα ανοιχτή»!

Μελισσανίδης σε Τσιγκρίνσκι: «Η πόρτα της ΑΕΚ θα είναι πάντα ανοιχτή»!

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επικοινώνησε με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και να του τονίσει η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός στόπερ που αποτέλεσε το σημείο αναφοράς στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων» τα προηγούμενα χρόνια αποχωρεί έχοντας καταγράψει 126 συμμετοχές και 5 γκολ με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Μετά το τέλος της συνάντησης των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο παίκτης μίλησε τηλεφωνικά και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ευχαρίστησε θερμά τον 34χρονο αμυντικό για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και του τόνισε ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένα πραγματικό κόσμημα για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, του είπε χαρακτηριστικά ότι αποτελεί πλέον σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της ΑΕΚ και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα