Goal: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

Goal: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

Goal: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

bet365

Δημοσίευμα του «Goal» αναφέρει ότι ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τα βρει με την Τσέλσι στο οικονομικό κομμάτι, για την αγορά του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στην Τούμπα και τη νέα σεζόν ο Γκανέζος μπακ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον αυτό τονίζει το δημοσίευμα του «Goal», το οποίο μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είναι σε θέση να πληρώσει τους «μπλε» του Λονδίνου, για να τον αποκτήσει μόνιμα.

«Οι Μπλε (σ.σ. Τσέλσι) αναμένεται να είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν όλους τους δανεικούς και θα δουν τον Μπάμπα Ραχμάν να επιστρέφει από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για να τον αποκτήσει μόνιμα. Πιθανότερο είναι ότι θα κυνηγήσει μια μεταγραφή σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας αποδείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη θητεία του στην Ελλάδα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα