Ολυμπιακός: O Κούτρης, ο όρος επιστροφής του και η «σιγουριά» της Φορτούνα

Ολυμπιακός: O Κούτρης, ο όρος επιστροφής του και η «σιγουριά» της Φορτούνα

Ολυμπιακός: O Κούτρης, ο όρος επιστροφής του και η «σιγουριά» της Φορτούνα

bet365

Η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να σκέφτεται τον επαναπατρισμό του Λεονάρντο Κούτρη, ο όρος επιστροφής του στο Λιμάνι και η σιγουριά του αθλητικού διευθυντή της Φορτούνα Ντίσελντορφ ότι ο 26χρονος θα μείνει στη Γερμανία και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός αναζητά -και- αριστερό μπακ ενόψει της επόμενης σεζόν και τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει φημολογία που θέλει την ομάδα να σκέφτεται την επιστροφή του Λεονάρντο Κούτρη. Τον Οκτώβριο του 2020 ο 26χρονος αριστερός μπακ είχε υπογράψει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με οψιόν αγοράς.

Αν αληθεύει λοιπόν ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να επαναπατρίσουν τον διεθνή ακραίο αμυντικό και απορείτε πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν ανήκει στη γερμανική ομάδα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, να σας πούμε ότι υπάρχει ένας όρος στη συμφωνία των δύο πλευρών, την οποία αν ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός, μπορεί να τον πάρει πίσω. Ένας όρος τον οποίο μπορούν να ενεργοποιήσουν οι πρωταθλητές μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία (τέλος Ιουνίου), προφανώς δίνοντας ένα ποσό στη γερμανική ομάδα.

Πάντως στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με την οποία εφέτος ο Κούτρης έκανε 19 συμμετοχές (είχε και δύο ασίστ), εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκεί και τη νέα σεζόν. «Έχει συμβόλαιο μαζί μας. Ο Λεό είναι απόλυτος επαγγελματίας. Κάνει έξτρα δουλειά κάθε μέρα. Πάει καιρός από τότε που είχαμε παίκτη με τόσο καλές σέντρες» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής, Ούβε Κλάιν.

Από τη στιγμή που ο Κούτρης έχει ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα τη ρήξη χιαστού, δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι αν ο Πέδρο Μαρτίνς επιμείνει στη διάταξη με τρεις στόπερ, τότε ο υγιής Κούτρης θα ταίριαζε απόλυτα. Όλα αυτά την ίδια ώρα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί η παραμονή, ή μη, του Χοσέ Χολέμπας.

Πρόσφατα ο Κούτρης κλήθηκε ξανά στην Εθνική από τον Τζον Φαν'τ Σχιπ και αγωνίστηκε μάλιστα ως αλλαγή στο ισόπαλο (1-1) φιλικό με το Βέλγιο.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ συμμετείχε πέρυσι στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και τερμάτισε στην πέμπτη θέση, με απολογισμό 16 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα