Παναθηναϊκός: Στo Xορστ η προετοιμασία, εφτά τα φιλικά!

Παναθηναϊκός: Στo Xορστ η προετοιμασία, εφτά τα φιλικά!

Παναθηναϊκός: Στo Xορστ η προετοιμασία, εφτά τα φιλικά!

bet365

Ο Παναθηναϊκός με εντολή Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει εφτά φιλικά προετοιμασίας μέσα στο καλοκαίρι, τα τρία εξ αυτών επί ολλανδικού εδάφους, όπου θα χτιστεί η νέα ομάδα.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που από τις πρώτες μέρες του μήνα έχει ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την 28η του μηνός στο Κορωπί για το πρώτο, μικρό στάδιο προετοιμασίας κι έπειτα, στις 18/7 θα «πετάξει» για Ολλανδία, όπου μέσω του Ντίσελντορφ θα φτάσει στο Χορστ, εκεί όπου κατά το παρελθόν έχει βρεθεί αρκετές φορές ο ΠΑΟΚ.

Χορστ

Πριν από την αναχώρηση θα έχει διεξαχθεί ένα φιλικό με ομάδα μικρής δυναμικότητας για ξεμούδιασμα, στην Ολλανδία θα γίνουν τρία φιλικά και άλλα τρία έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη βάση του, που τοποθετείται την 1η Αυγούστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα