Παναθηναϊκός: Στo Xορστ η προετοιμασία, εφτά τα φιλικά!

Παναθηναϊκός: Στo Xορστ η προετοιμασία, εφτά τα φιλικά!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Στo Xορστ η προετοιμασία, εφτά τα φιλικά!

bet365

Ο Παναθηναϊκός με εντολή Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει εφτά φιλικά προετοιμασίας μέσα στο καλοκαίρι, τα τρία εξ αυτών επί ολλανδικού εδάφους, όπου θα χτιστεί η νέα ομάδα.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που από τις πρώτες μέρες του μήνα έχει ήδη πιάσει δουλειά προκειμένου να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την 28η του μηνός στο Κορωπί για το πρώτο, μικρό στάδιο προετοιμασίας κι έπειτα, στις 18/7 θα «πετάξει» για Ολλανδία, όπου μέσω του Ντίσελντορφ θα φτάσει στο Χορστ, εκεί όπου κατά το παρελθόν έχει βρεθεί αρκετές φορές ο ΠΑΟΚ.

Χορστ

Πριν από την αναχώρηση θα έχει διεξαχθεί ένα φιλικό με ομάδα μικρής δυναμικότητας για ξεμούδιασμα, στην Ολλανδία θα γίνουν τρία φιλικά και άλλα τρία έχει ζητήσει ο Γιοβάνοβιτς με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη βάση του, που τοποθετείται την 1η Αυγούστου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED