Αστέρας Τρίπολης: Πώς θα χρησιμοποιηθούν οι Μπενίτο και Σονί

Αστέρας Τρίπολης: Πώς θα χρησιμοποιηθούν οι Μπενίτο και Σονί

bet365

Με τους Μπενίτο και Σονί, τί κερδίζει ο Αστέρας; Πώς μπορεί να τους... χωρέσει ο Ράσταβατς και ποια στοιχεία κερδίζει η ομάδα σε σχέση με πέρυσι!

Και σ' αυτό το μεταγραφικό παζάρι, ο Αστέρας κινήθηκε αστραπιαία για να κλείσει τις υποθέσεις που τον... έκαιγαν όσον αφορά στην επίθεση.

Μετά την αποχώρηση των Λουίς Φερνάντεθ και Ριέρα, που πρόσθεταν ποιότητα και γκολ, οι Αρκάδες ήθελαν δύο παίκτες που θα κάλυπταν τα κενά τους.

Οι Μπενίτο και Σονί είναι οι παίκτες που ήρθαν για να συμπληρώσουν το παζλ όσον αφορά στο κομμάτι της επίθεσης.

Πάμε να δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν στο ρόστερ αυτήν τη στιγμή.

Ο Μπαράλες είναι η κορυφή. Παίκτης με δύναμη και ασυναγώνιστος στο ψηλό παιχνίδι. Βράχος μέσα στην περιοχή. Ο Μπενίτο είναι ένας παίκτης που έρχεται για την κορυφή, ενώ παίζει και σε δίδυμο, του αρέσει το κάθετο παιχνίδι, μπορεί να βγει από την περιοχή και να δημιουργήσει χώρους. Την τριάδα στην επίθεση συμπληρώνει ο Τζίμας, που πήρε τις ευκαιρίες του πέρυσι και έδειξε ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Ο Σίτο από τα αριστερά, δίνει ταχύτητα, επελάσεις, έμπνευση, γκολ και ασίστ. Πίσω του είναι ο Αλί Μπαμπά.

Στα δεξιά υπάρχουν οι Ρετζίς και Τίλικα, ενώ ο Σονί μπορεί να παίξει τόσο ως δεξιά στην επίθεση όσο κι ως δεύτερος επιθετικός.

Για παράδειγμα, στο περσινό 4-2-3-1, ο Αστέρας πέρυσι είχε ως 10άρι τον Ριέρα. Όταν ο Ισπανός δεν έπαιζε τότε το εν λόγω σύστημα έμενα στα... χαρτιά, διότι με τον Λουίς Φερνάντεθ στον αγωνιστικό χώρο στην πράξη γινόταν 4-4-1-1, με τον Μπαράλες κορυφή και τον Λουίς πίσω του.

Οι Αρκάδες, ψάχνουν για 10άρι, που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή αλλά και αυτήν τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ δύο αρκετά αξιόλογες μονάδες. Αναφερόμαστε στον Καπίγια, που φέτος αποτελέσει «μεταγραφή» μετά το πρόβλημα στον χιαστό και στον Ντρούπι Γκόμες, ο οποίος πέρασε την περίοδο προσαρμογής και φέτος περιμένουν στην Τρίπολη περισσότερα.

Πάντως, τόσο ο Μπενίτο όσο κι ο Σονί είναι παίκτες που δίνουν λύσεις στην επίθεση, σε παραπάνω από μία θέση κι αυτό λύνει τα χέρια του Ράσταβατς, που θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει όπως θέλει ανάλογα τον αντίπαλο και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, δεν αποκλείεται σε κάποιο εκτός έδρας ματς όπου θα απαιτείται να πιέσει η ομάδα ψηλά να δούμε τον Σονί ακόμα και στην κορυφή! Με τον Σονί, πάντως, η ομάδα κερδίζει ένα στοιχείο που δεν είχε πέρυσι. Ποιο είναι αυτό; Θα έχει έναν αριστεροπόδαρο στο δεξί άκρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα