Βόλος: Φουλάρει για στόπερ και εξτρέμ, φεύγει ο Σάντσες

Βόλος: Φουλάρει για στόπερ και εξτρέμ, φεύγει ο Σάντσες

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Φουλάρει για στόπερ και εξτρέμ, φεύγει ο Σάντσες

bet365

Η μεταγραφική δραστηριότητα συνεχίζεται στον Βόλο. Προχωράνε οι περιπτώσεις στόπερ και εξτρέμ, τα τυπικά για Πουρίτα, αποχωρεί ο Σάντσες.

Την άφιξη του Εμιλιάνο Πουρίτα στην Ελλάδα περιμένουν πλέον στον Βόλο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στο δεξί άκρο της άμυνας, την ώρα που στην ομάδα της Μαγνησίας ετοιμάζουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Όπως είχατε διαβάσει, οι επόμενοι στόχοι είναι δύο κεντρικοί αμυντικοί και δύο εξτρέμ, κινήσεις που το ιδανικό θα ήταν να είχαν ολοκληρωθεί μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου. Βέβαια, όπως έχουμε τονίσει, στον σύλλογο της Μαγνησίας δεν υπάρχει βιασύνη μιας και η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού έχει ήδη προχωρήσει με σταθερά βήματα.

Στον Βόλο πάντως τη δεδομένη στιγμή φουλάρουν για έναν στόπερ και έναν εξτρέμ. Οι εκλεκτοί έχουν βρεθεί και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει οι Βολιώτες επιθυμούν να προχωρήσουν σε σημαντικό βαθμό και τις δύο υποθέσεις, οι οποίες έχουν ήδη δουλευτεί σε ικανοποιητικό επίπεδο. Έπειτα θα απομένουν ένας ακόμη στόπερ, ένας εξτρέμ και ό,τι ανάγκες προκύψουν στη συνέχεια στο μοντάρισμα της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Δεδομένα βέβαια για το κέντρο της άμυνας χρειάζεται να κλείσει σύντομα η μία περίπτωση που θέλουν στην ομάδα καθώς ο Σαλβαδόρ Σάντσες θα αποτελέσει παρελθόν. Ο 25χρονος Αργεντινός στόπερ είχε ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του με τον Βόλο, ωστόσο θα λύσει τη συνεργασία του και θα αποχωρήσει. Έτσι η μοναδική βασική επιλογή που υπάρχει εκεί αυτή τη στιγμή είναι ο Φάουστο Γκρίλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα