Ολυμπιακός: Πρόταση στον Αντάμ Ουνάς (pic & vid)

Ολυμπιακός: Πρόταση στον Αντάμ Ουνάς (pic & vid)

bet365

Στην Ιταλία, υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Αντάμ Ουνάς.

Ο 24χρονος Αλγερινός εξτρέμ της Νάπολι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό και τη Σαμπντόρια σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport», ο Σπαλέτι θέλει να τον αξιολογήσει στην προετοιμασία.

Το 2013 ο Ουνάς πήγε στην Μπορντό Β', το 2015 έγινε επαγγελματίας και το 2017 τον απέκτησε η Νάπολι.

Με την ομάδα του ιταλικού νότου μετράει 39 ματς, 5 γκολ και 1 ασίστ. Από εκεί και πέρα πήγε δανεικός στην Νις, όπου είχε 19 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ. Την περσινή σεζόν την πέρασε μεταξύ Κάλιαρι και Κροτόνε. Στην πρώτη ήταν άτυχος καθώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, ενώ μετά παρουσίασε πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Παρόλ αυτά έπαιξε σε 10 ματς, έχοντας και μία ασίστ, ενώ στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Κροτόνε όπου και είχε 15 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ. Υπήρξε διεθνής με την Κ20 της Γαλλίας, ενώ με την Αλγερία έχει αγωνιστεί σε 14 ματς, όπου έχει σκοράρει 4 φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα