Κρμέντσικ: «Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία, απόλαυσα τους έξι μήνες στον ΠΑΟΚ»

Κρμέντσικ: «Θέλω να επιστρέψω στην Τσεχία, απόλαυσα τους έξι μήνες στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μάικλ Κρμέντσικ με δηλώσεις έδειξε ότι έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια από τις δύο ομάδες της Πράγας.

Μπορεί στο Βέλγιο να θεωρούν και να γράφουν ότι ο Μάικλ Κρμέντσικ είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο με δηλώσεις του ο Τσέχος επιθετικός «έδειξε» ότι στο δρόμο του υπάρχει μόνο η επιστροφή στην πατρίδα του.

Η Κλαμπ Μπριζ απέρριψε τις προτάσεις δανεισμού σε Σλάβια και Σπάρτα Πράγας, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Κρμέντσικ δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Βελγίου.

«Δε θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψω στο Μπριζ. Όπως ίσως γνωρίζετε, η σύζυγος μου κι εγώ συμφωνήσαμε να επιστρέψουμε στην Τσεχία. Υπάρχουν επαφές με την Σλάβια και την Σπάρτα αλλά η Μπριζ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί κάποια προσφορά. Εγώ θέλω να επιστρέψω και να κερδίσω τρόπαια στην Τσεχία», υποστήριξε κλείνοντας την πόρτα στον ΠΑΟΚ παρότι όπως είπε απόλαυσε το ποδόσφαιρο τους έξι μήνες της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη.

«Το κύπελλο που κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ ήταν το πιο πολύτιμο τρόπαιο για εμένα. Χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν, ήταν πολύ όμορφο. Ώρες μετά το φινάλε του αγώνα, αργά το βράδυ, τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι τα παιδιά δεν κοιμούνται ακόμα. Ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι περίπου 100 άτομα ήταν έξω από το σπίτι με καπνογόνα και φώναζαν το όνομα μου. Τους έξι μήνες που έμεινα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι εκεί σέβονται πραγματικά τους ποδοσφαιριστές. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τους οπαδούς να με αγαπούν. Μαθαίνω ακόμα νέα για την ομάδα», τόνισε ο Τσέχος επιθετικός που περιμένει να ξεκινήσουν οι αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα