Οι Σέρβοι προανήγγειλαν το φιλικό του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα

Οι Σέρβοι προανήγγειλαν το φιλικό του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα

Οι Σέρβοι προανήγγειλαν το φιλικό του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο διάστημα της κοινής παρουσίας των δύο ομάδων στο Γκρατς.

Ο Άρης δεν έχει ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στο διάστημα της προετοιμασίας, φαίνεται όμως ότι το τρίτο παιχνίδι στο διάστημα της παρουσίας του στην Αυστρία είναι αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport», οι Σέρβοι βρίσκονται σε επικοινωνία με τους «κίτρινους» κι εκτός απροόπτου οι δύο ομάδες να αναμετρηθούν την 1η του Ιούλη. Ο Ερυθρός Αστέρας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία και θα αντιμετωπίσει και τη Στουρμ Γκρατς.

Ο Άρης είναι κοντά στο να «κλειδώσει» δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Λοκομοτίβ Μόσχας και Αούστρια Βιέννης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τρίτο φιλικό που θα δώσει είναι αυτό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα