Ο Ολυμπιακός θεωρεί μεγάλο ταλέντο τον Καλογερόπουλο και θα τον στηρίξει

Ο Ολυμπιακός θεωρεί μεγάλο ταλέντο τον Καλογερόπουλο και θα τον στηρίξει

Ο Ολυμπιακός θεωρεί μεγάλο ταλέντο τον Καλογερόπουλο και θα τον στηρίξει

bet365

Οι Πειραιώτες βλέπουν στο πρόσωπο του 16χρονου στόπερ έναν παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό στον Ολυμπιακό στα επόμενα χρόνια.

Μας... συστήθηκε φέτος ως ένας φέρελπις αμυντικός και χρησιμοποιήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο πιτσιρικάς που προέρχεται από την U19 του Ολυμπιακού και είναι γεννημένος το 2004 έπεσε στα... βαθιά και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έδειξε καλά στοιχεία και ότι διαθέτει μία καλή σωματοδομή.

Με αυτά και με αυτά ο Καλογερόπουλος πήρε τρία ματς στα πόδια του στα play offs. Έπαιξε με τον Άρη στο 1-1, όπου μπήκε ως αλλαγή και ξεκίνησε βασικός στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και στο 1-4 με τον Παναθηναϊκό.

Στο σύνολο λοιπόν 3 αναμετρήσεις με 173 λεπτά στο ενεργητικό του. Και σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια διότι και για τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο και για άλλα παιδιά από τα τμήματα υποδομής που αξίζουν, υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ένα γενικότερο σχέδιο.

Project το ίδιο σημαντικό με τον Τζολάκη

Ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν ήδη ένα συγκεκριμένο πλάνο / σχέδιο για τον Καλογερόπουλο. Θέλει να τον στηρίξει, να κάνει κανονικά προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και να πάρει ξανά αγώνες με τους μεγάλους.

Θεωρείται μία περίπτωση με πολύ μεγάλη προοπτική. Ένα μεγάλο ταλέντο. Ένας παίκτης που ήδη δουλεύει διαφορετικά, εξελίσσεται και που στο Λιμάνι εκτιμούν ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα και σε βασικό σέντερ μπακ των πρωταθλητών μες στα προσεχή χρόνια. Ένα project αντάξιο και το ίδιο σημαντικό με εκείνο του Τζολάκη, τον οποίο επίσης προορίζουν στον Ολυμπιακό για βασικό πορτιέρε όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Καλογερόπουλος την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό είχε:

  • 3 αγώνες με 173 λεπτά
  • 15 πάσες
  • 1 λάθος
  • 1 φάουλ υπέρ
  • 3 φάουλ κατά
  • 2 κίτρινες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα