Πετράκης: «Ομάδα με προοπτική ο Απόλλων Σμύρνης» (vid)

Gazzetta team
 Πετράκης: «Ομάδα με προοπτική ο Απόλλων Σμύρνης» (vid)

bet365

Ο νέος κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίαζς» έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας και έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον της

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ως ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά από μέρες έχει αναλάβει τα «ηνία». Ο 62χρονος κόουτς ήταν πέρσι στην Κύπρο, αρχικά για τη Νέα Σαλαμίνα και ύστερα στον Απόλλωνα Λεμεσού και βρέθηκε πρόσφατα στο νησί. Εκεί μίλησε στην εκπομπή «Χωρίς VAR» του σταθμού Cablenet, όπου και έδειξε αισιόδοξος για την... πρόκληση της Ριζούπολης. «Ο Απόλλων Σμύρνης είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία, που υπάρχουν. Είναι στο κέντρο της Αθήνας και έχει αύρα σεβασμού ανά το πανελλήνιο. Υπάρχει ένας πρόεδρος με μεγάλη όρεξη και μεράκι να την αναπτύξει. Θεωρώ ότι ακόμα δεν το έχει καταφέρει με βάση αυτά, που έχει ήδη δώσει. Αυτή η ομάδα έχει προοπτική. Πιστεύω ότι μέσα από τη δική μου παρουσία και την οργάνωση η ομάδα μπορεί να υποστηρίξει και να υλοποιήσουμε, γιατί έχει δυναμική», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή λόγω και της παρουσίας του στον πάγκο του Απόλλωνα στο «Νησί της Αφροδίτης» ανέφεραν σήμερα (11/6) πως «τσεκάρει» την περίπτωση του Ντανίλο, που αγωνίζονταν πέρσι στη Νέα Σαλαμίνα. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος στράικερ σημείωσε 13 γκολ σε 33 ματς και είναι ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα