Οι Ουζούνι και Ζαϊλσον στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι Ουζούνι και Ζαϊλσον στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Τα ονόματα για τον Ολυμπιακό αυξάνονται διαρκώς με τον Ουζούνι να έχει τεθεί επί τάπητος για τα... φτερά και τον Ζαϊλσον για το κέντρο.

Ο Μίρτο Ουζούνι είναι ο Αλβανός ακραίος του οποίου την ιστορία έχετε διαβάσει στο Gazzetta. Το παιδί που από δουλειά σε εστιατόριο στη Ζάκυνθο έβαλε γκολ στο Champions League απέναντι στη Γιουβέντους και ζήτησε και πήρε τη φανέλα του ειδώλου του, του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Φέρεντσβαρος παίζει κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά αγωνίζεται και δεξιά και πίσω από τον φορ. Είναι διεθνής, έχει πάρει πρωτάθλημα Ουγγαρίας και είχε σεζόν με 36 ματς, 15 γκολ και 6 ασίστ.

Επί τάπητος τέθηκε και το όνομα του 25χρονου Ζαϊλσον. Του Βραζιλιάνου μέσου. Παίκτης που κυρίως είναι εξάρι αλλά παίζει και στόπερ και οκτάρι και που ήταν στην κινέζικη Νταλιάν. Έχει θητεία στην πατρίδα του και στη Φενέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα